Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan

Kombinationsbehandling med Nicorette – Extra stöd för rökfrihet

För dem som strävar efter att bli rök- och nikotinfria kan Nicorettes kombinationsbehandling vara en lösning. Denna strategi passar särskilt väl för individer som känner att en enkel metod kanske inte är tillräcklig för att övervinna nikotinberoendet.

För vem är kombinationsbehandling lämplig?

Nicorettes kombinationsbehandling är idealisk för rökare som söker ett omfattande tillvägagångssätt för att bryta sitt beroende. Det passar särskilt bra för dem som har försökt sluta med enskilda nikotinläkemedel utan önskad framgång. Kombinationsbehandling är även ett utmärkt val för dem med ett högre nikotinberoende (röker fler än 20 cigaretter per dag) eller om röksuget är svårt att hantera med endast en produkt.

Hur fungerar kombinationsbehandlingen?

Kombinationsbehandling med Nicorette innebär att använda två olika typer av nikotinläkemedel samtidigt – exempelvis 25 mg plåster och munspray. Genom att kombinera olika produkter kan man tackla nikotinbehovet på flera nivåer, vilket ökar chanserna till framgång. Plåstret ger en gradvis frisättning av nikotin under dygnets vakna timmar (16 timmar), medan munsprayen ger snabbare lindring vid akut behov.

Att använda Nicorettes kombinationsbehandling kräver en noggrann dosering och övervakning. Det är viktigt att följa anvisningarna för varje produkt och rådgöra med apoteks- eller sjukvårdspersonal för att säkerställa att behandlingen är anpassad efter individuella behov och hälsotillstånd.

Genom att välja Nicorettes kombinationsbehandling kan du öka dina chanser att framgångsrikt bli rökfri* och uppnå en hälsosammare livsstil. Utforska de olika produktalternativen och skräddarsy din strategi för att passa dina specifika behov på vägen mot en rökfri framtid.

*jämfört med endast ett nikotinläkemedel, målet med Nicorette är att bli rök- och nikotinfri, även från nikotinläkemedel.