Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Naturens Apotek Silica 150 tabletter

Naturens Apotek Silica 150 tabletter

Finns i lager
69 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Silica är ett tillskott med mineralet kisel som bland annat främjar bildandet av kollagen och elastin, två ämnen som hjälper till att upprätthålla en normal kvalité hos hår, hud och naglar.
Hår och naglar består till stor del av proteiner som keratin, kollagen och elastin, samtliga i behov av kisel för att stärka sin sammansättning.

Naturens Apotek Silica innehåller också vitaminerna riboflavin (B2), niacin (B3) och biotin (B7) som bidrar till att behålla normal hud, samt L-lysin som är en av de essentiella aminosyrorna som kroppen inte kan tillverka själv. Riboflavin bidrar även till att bibehålla normala slemhinnor samt till en normal funktion av nervsystemet.

Innehåller inga animaliska ingredienser.  

Produktfakta
Varumärke
EAN
7350020130465
Förpackningsstorlek
150 st
Dosering & Användning

2 tabletter dagligen tillsammans med ett glas vatten. Rekommenderad dosering bör inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad och allsidig kost. Förvaras torrt i rumstemperatur och ej i direkt solljus. Förvaras oåtkomligt för barn. 

Innehåll

Fyllnadsmedel (dikalciumfosfat, mikrokristallinisk cellulosa), kiselsyra, modifierad stärkelse av potatis, nikotinamid, fyllnadsmedel (magnesiumsalt av fettsyror), ytbehandlingsmedel (etylcellulosa), fyllnadsmedel (talk), kalcium-D-pantotenat, extrakt av åkerfräken (Equisetum arvense) lysinhydroklorid, fettsyror (stearinsyra), pyridoxinhydroklorid, riboflavin, tiaminmononitrat, cyanokobalamin, pteroylmonoglutaminsyra, d-biotin.

Innehåll per 2 tabletter (%DRI):
Vitamin B1 1,1 mg (100%)
Vitamin B2 1,2 mg (86%)
Niacin 20 mg (125%)
Pantotensyra 10 mg (167%)
Vitamin B6 1,5 mg (107%)
Vitamin B12 3 µg (120%)
Folsyra 200 µg (100%)
Biotin 50 µg (100%)
Kisel 40 mg (*) 
L-lysin 10 mg (*)
*Dagligt referensintag ej fastställt

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 69 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?