Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Naturens Apotek Ingefära 90 tabletter
20%

Naturens Apotek Ingefära 90 tabletter

Kampanj slutar 2024-03-03
Finns i lager
79 kr
63,20 kr
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

Ingefära är en gammal medicinalväxt som traditionellt använts i den kinesiska folkmedicinen till att bland annat motverka illamående. Flera stora studier har dokumenterat ingefärans effekter mot åksjuka och sjösjuka. Effekten beror på att ingefära hämmar serotoninreceptorerna som påverkar centrumet för illamående i hjärnan, som i sin tur påverkar nervbanorna i tarmarna.
Den uppskattas också för sina egenskaper att stimulera magen och tarmarna så att produktionen av matsmältningsenzymer stiger, samt att den lugnar magen och minskar gasbildning.
Ingefäran fungerar antiinflammatoriskt och kan stimulera kroppens rörlighet och smidighet. Tränar du hårt och ofta får ömma muskler kan du med fördel äta ingefära eftersom gingerolerna motverkar den inflammation som kan uppstå i kroppen efter ett hårt träningspass.

Innehåller inga animaliska ingredienser.  

Produktfakta
Varumärke
EAN
7350020130519
Förpackningsstorlek
90 st
Dosering & Användning
1 tablett 1-2 gånger dagligen tillsammans med ett glas vatten. Rekommenderad dosering bör inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en varierad och allsidig kost. Förvaras torrt i rumstemperatur och ej i direkt solljus. Förvaras oåtkomligt för barn.
Innehåll

Fyllnadsmedel (kalciumdifosfat, mikrokristallinisk cellulosa), extrakt av ingefära (Zingiber officinale) modifierad stärkelse av potatis, fyllnadsmedel (magnesiumsalt av fettsyror), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), ytbehandlingsmedel (karnaubavax).

Innehåll per 1 tablett (%DRI):
Ingefärsextrakt (Zingiber officinale) 75 mg (*)
–motsvarar 300 mg färsk torkad rot
*Dagligt referensintag ej fastställt 

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 79 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?