Meny
Mina Recept
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Multi-Gyn Liquigel 30 ml

Multi-Gyn Liquigel 30 ml

Slut i lager
89 kr
Handla nu - betala inom 14 dagar
Walley logga
Det här är en CE-medicintekniskt produkt.
Beskrivning
Multi-Gyn Liquigel är en medicinteknisk produkt som behandlar och förebygger vaginal torrhet och besvär som klåda, sveda och irritation. Gelen ger snabb lindring vid vaginal torrhet, samtidigt som den hjälper till att stimulera den egna fuktproduktionen. Multi-Gyn LiquiGel bygger på det patenterade bio-aktiva 2QR komplexet som neutraliserar skadliga bakterier och stimulerar den egna naturliga vaginala bakteriefloran. Kan användas intravaginalt med hjälp av den medföljande applikatorn, eller på de yttre delarna av underlivet. Kan användas vid graviditet och amning. Medicinteknisk produkt klass 2a.
Varumärke
EAN
8714207420302
Förpackningsstorlek
30 ml
Dosering & Användning Vid besvär i de yttre delarna av underlivet kan man stryka på gelen med hjälp av fingrarna. För intravaginal applicering, använd den medföljande applikatorn och behandla minst 1 gång per dag, eller så ofta som lindring önskas. Produkten kan användas tillsammans med läkemedel och kan inte överdoseras. Kan användas vid graviditet och amning.
Innehåll Galaktoarabinan polyglukuronsyra korspolymer (2QR - patenterad bioaktiv polysackaridkomplex), glycerin, betain, xantangummi.
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 89 kr