Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan

Gör varje dag till en bra hårdag med MONDAY Haircare!

MONDAY Haircare är hårvårdsvarumärket som tagit världen med storm, känd för sina prisbelönta produkter som är cruelty-free och hållbara. Med lyxiga formuleringar till överkomliga priser, strävar de efter att göra lyx mer inkluderande. Du ska inte behöva betala mer för hårvård av hög kvalitet som inte bara ser bra ut i din dusch utan också återspeglar dina värderingar

Deras prisbelönta, dermatologiskt testade formler har fokus på naturliga ingredienser och de karaktäristiska rosa flaskor är helt återvinningsbara för att hjälpa till att minimera koldioxidavtrycket. MONDAY haircare har schampo och balsam, i fyra olika serier, för alla hårtyper. 

#1 mest älskade hårvårdsmärket på TikTok

MONDAY Haircares mångfaldigt prisbelönta schampo och balsam utan SLS och parabener för alla hårtyper har snabbt blivit viralt på TikTok. 

Serien innehåller fyra linjer: SMOOTH, MOISTURE, VOLUME och GENTLE.

SMOOTH - #1 Bästsäljare

Har du hår som vägrar att göra vad du säger till det? SMOOTH är din nya bästa vän. MONDAY Haircares SMOOTH-linje innehåller närande ingredienser som är perfekta för grova, lockiga eller krulliga hårtyper och som arbetar för att motverka friss. Kombinationen av näringsrikande och fuktgivande ingredienser som sheasmör, kokosnötolja och E-vitamin som hjälper till att mjukgöra och forma håret.

MOISTURE - för normalt till torrt hår

Känns håret som om det är en uttorkad växt i stort behov av fukt? MONDAY Haircares prisbelönta MOISTURE-linje är formulerad för hår i behov av extra återfuktning och näring – inklusive torrt, stressat och grovt hår. Med djupt fuktgivande ingredienser som risprotein, kokosnötolja, sheasmör och Provitamin B5 får du ett hår som känns näringsrikt och hälsosamt.

VOLUME - för tunt, fint och oljligt hår

Monday Haircare Volume är den perfekta partnern för dig som längtar efter fyllighet och volym i ditt hår. Denna prisbelönta serie är skapad för att ge ditt hår en lyftande boost och en långvarig känsla av tjockhet. Med noggrant utvalda ingredienser arbetar Monday Haircare Volume för att skapa en imponerande och naturlig volym, samtidigt som den vårda och stärker ditt hår.

GENTLE - för känsligt hår & hårbotten

Med milda och naturliga ingredienser som sheasmör och kokosnötolja ger MONDAY GENTLE håret en skonsamt rensning för normalt till känsligt hår och hårbottnar, vilket gör att de mår bra och känns skyddade. 

Handla nu