Meny
Mina Recept
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
VeganDHA 60 kapslar

Minami VeganDHA Omega-3 75% 60 kapslar

Finns i lager
389 kr
Handla nu - betala inom 14 dagar
Walley logga
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning
MINAMI® VeganDHA 75% är en växtbaserad och högkoncentrerad omega-3 med högt innehåll av omega-3-fettsyran DHA. Produkten är helt vegetabilisk från odlade alger och är till för vegetarianer och veganer som vill ta del av fördelarna med omega-3 utan att behöva överge sina värderingar. Den är även lämplig för äldre personer som behöver extra DHA då DHA-fettsyran är viktig för hjärnan och synen vid åldrandeprocessen. DHA bidrar till att bibehålla normal hjärnfunktion och synförmåga vid ett dagligt intag av 250 mg. Kapseln är helt vegetabilisk med en god och naturlig smak av apelsin. Produkten är helt fri från animaliska tillsatser och den högkoncentrerade algoljan är fri från mättade fetter som fyllnadsmedel. Algoljan är av högsta kvalitet. MINAMI® har en egen patenterad och miljövänlig tillverkningsprocess som renar omega-3 med en avancerad och superkritisk koldioxidextraktion vid låg temperatur. MINAMI® använder inga kemiska lösningsmedel. Förpackningen består av veganskt bläck och är återvinningsbar. Strävan är minsta möjliga miljöavtryck.
Varumärke
EAN
8713975500346
Förpackningsstorlek
60 st
Dosering & Användning Vuxna: 1 kapsel per dag i samband med måltid. Softgelkapsel med god och naturlig apelsinsmak. Kan sväljas, tuggas eller stickas hål på, och innehållet kan pressas ut på en sked. Bör inte konsumeras av spädbarn, barn eller ungdomar under 14 år. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
Innehåll

Innehåll per 1 kapsel:
Algolja 333
Omega-3 fettsyror 250 mg
- varav DHA (Dokosahexaensyra) 250 mg
Astaxantin 750 µg


Ingredienser: Olja från mikroalgen Schizochytrium sp., fuktighetsbevarande medel (glycerol och karrageenan), modifierad stärkelse, naturlig apelsinarom, astaxantin (från Haematococcus pluvialis algen), antioxidationsmedel (rosmarinexstrakt och tokoferolrika extrakt), surhetsreglerande medel (natriumkarbonater).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 311,20 kr