Meny
Mina Recept
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
  • Medicine Garden Curamin Forte 90 kapslar
  • Medicine Garden Curamin Forte 90 kapslar
  • Medicine Garden Curamin Forte 90 kapslar

MedicineGarden Curamin Forte 90 kapslar

Finns i lager
397 kr
Handla nu - betala inom 14 dagar
Walley logga
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning
Curamin® innehåller två väldokumenterade extrakt av gurkmeja (BCM95®) och boswellia (BosPure®). En kombination som i upprepade studier visat sig skydda leden och därmed bidra till ledhälsa, rörlighet och flexibilitet. Förklaringen är att gurkmeja och boswellia samverkar och förstärker varandras egenskaper. BCM95® är ett av världens med väldokumenterade, biotillgängliga rena gurkmejaextrakt. Ett extrakt som tack vare sitt innehåll av turmeroner, gurkmejans eteriska oljor, tas upp på ett naturligt och snabbt sätt i kroppen. Även BosPure®, det högkoncentrerade boswellia extraktet är kliniskt dokumenterat och lättupptagligt. Sammantaget är effekt och säkerhet visat i 87 extraktspecifika och publicerade studier. curaMIN är skyddat av 27 olika patent. BCM95 och BosPure är naturliga, rena och kroppsvänliga extrakt. Gurkmejan odlas utan kemikalier och produceras med solenergi. Boswellia som är en kåda plockas från vildväxande träd. Varje batch kontrolleras både avseende renhet och aktiva ämnen.
Varumärke
EAN
7350015520073
Förpackningsstorlek
90 st
Dosering & Användning Under de två första veckorna: 3 kapslar per dag (2 morgon och 1 kväll). Därefter 1 kapsel morgon och kväll. Vid behöv kan den högre dosen tas under längre tid. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn.
Innehåll curaMIN innehåller ett standardiserat extrakt av gurkmeja/curcuma longa med naturligt innehåll av turmeroner, gurkmejans eteriska oljor samt Boswellia serrata. Kapselskalet består av cellulosa (vegetabiliskt). Vid fyllningen av kapslarna används inga tillsatser, varje kapsel innehåller därmed enbart de rena, aktiva ämnena.
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 397 kr