Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Marina Miracle

Marina Miracle

Det norska hudvårdsmärket Marina Miracles ekologiska produkter är 100% naturliga och veganska med en unik kombination av skandinaviska örter och högkvalitativa oljor.  

Den världsunika formulan används dagligen på hudvårdssalonger i Skandinavien. I sortimentet ingår bland annat härliga ansiktsoljor, serum, ansiktsmasker och specialprodukter med extra vårdande innehåll.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
0 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre

Nattserum från Marina Miracle

Marina Miracle Argan Face Oil är ett nattserum med naturliga fruktsyror från apelsin, ananas och citron som verkar lätt exfolierande och jämnar ut hudtexturen. Den verkar även på pigmentfläckar. Argan-, aprikos-, mandel- och nattljusolja ger huden nödvändig näring och gör huden mjuk och smidig. Huden får en strålande lyster och en jämnare yta.

Droppa 4-6 droppar i handen och applicera på nytvättat ansikte 2-3 kvällar i veckan. Kombineras inte med andra produkter och undvik området runt ögonen. Snabb och fraktfri leverans här på MEDS!


Lyxig ansiktsolja med anti-age från Marina Miracle

Marina Miracle Amaranth är en lyxig ansiktsolja med skandinaviska örter, amaranthfröolja rik på squalene och arktiskt tranbärsextrakt med antioxidanter som ökar cellförnyelsen, jämnar ut hudytan som ger intensiv näring och djupverkande fukt. Huden blir väldigt mjuk, jämn och med en strålande lyster.