Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Malmö Chokladfabrik

Om du är sugen på riktigt god choklad så är Malmö Chokladfabrik något för dig! Deras choklad håller en hög kvalitet och görs på de finaste kakaobönorna! Många gånger är chokladen vegansk och den är alltid fri från nötter och andra allergener. Här hittar du vit choklad, mjölkchoklad, mörk choklad och vegansk choklad från Malmö Chokladfabrik!

Över 100 år gamla traditioner

Grunden till det som idag är Malmö Chokladfabrik lades för över 100 år sedan av dansken Emil Mazetti Nissen. Då hette företaget Malmö Choklad & Konfektfabrik, men bytte sedan namn till Mazetti och blev sedan uppköpt av Fazer. Det som idag är Malmö Chokladfabrik startades år 2004 och har kvar både de gamla anorna och lokalerna.

På Malmö Chokladfabrik är de noga med sina råvaror, vilket delvis är därför deras chokad är så populär. De är mycket noga med vilka kakaobönor de tar in och ser till att inte ha några onödiga tillsatser. Bönorna är i största mån ekologiska och fairtrade-märkta.

All choklad görs i en helt nötfri fabrik och chokladen innehåller inga allergener som soja, gluten och nötter. Många gånger är chokladen dessutom vegansk och kan avnjutas av de allra flesta!

Nytänkande med tradition

Malmö Chokladfabrik är stolta över sin historia och sina gamla anor. De har till och med gjort en egen serie med choklad som är inspirerat av det gamla teglet i Mazetti-fabriken. Serien heter Tegelserien och är en samling chokladkakor av högsta kvalitet med ett alldeles unikt mönster. Tegelserien innehåller allt från mörk ursprungschoklad till ljusa och smaksatta chokladkakor.

Ö-serien är en serie med lite mindre chokladkakor och även de finns från riktigt mörka till riktigt ljusa och allt däremellan. Även Ö-serien finns med smaksättningar, som lingon och karamell. Här hittar du också deras prisvinnande Dark Milk-choklad, en härligt krämig och fyllig choklad för alla tillfällen. Det finns också en mörk choklad med 70% kakao och en ljusare mjölkchoklad med 40%.

Malmö-serien är en serie små och delikata chokladkakor på bara 25 gram. De är perfekta att ha till kaffet eller som efterrätt. De passar också utmärkt när du behöver lite boost i humör och energi. Malmö-serien med chokladbars finns självklart också i en mängd smaker som salt karamell, citron & lakrits och päron & kardemumma.

Malmö Chokladfabrik håller också liv i traditionen med de klassiska strutarna som Mazetti sålt i över 80 år. Strutarna är ikoniska och har nu blivit synonymt med Malmö Chokladfabriks fantastiska choklad. De har också presentförpackningar i form av ett hjärta som passar bra till alla hjärtans dag. Julkalendern är även den fylld med en mängd spännande smaker. Deras veganska trio går lika bra att baka med som att äta precis som den är - helt utan mjölk och animalier.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
10 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 5
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
godis & snacks
godis & snacks 10
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
ekologisk
ekologisk 5
Visa alla
Visa färre