Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Louis Widmer

Louis Widmer är ett schweiziskt familjeföretag som har över 50 års erfarenhet av framställning av farmaceutiska preparat och hypoallergena hudvårdsprodukter. Det innovativa forskningsarbetet som är inriktat på hudens specialbehov sker i samarbete med några av Europas ledande hudläkare och kliniker.

Louis Widmers produktserier håller en förstklassig kvalitet och i deras stora utbud finns dermatologiska produkter för hela kroppen och för alla hudtyper.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
0 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre

En dagkräm från Louis Widmer som håller vad den lovar!

Day Cream UV 10 skyddar, vårdar och återfuktar din hud samtidigt som den innehåller värdefulla och aktiva anti-ageingredienser. UVA- och UVB-filter skyddar känslig ansiktshud från att skadas av ultravioletta strålar och förhindrar att huden åldras. Biostimulatorer verkar i de djupare hudskikten och ersätter ämnen som huden saknar. Hyaluronsyran ökar hudens vattenbindningsförmåga och ger intensiv fuktighet. Huden blir fastare och mjukare.

Sheasmör har en fyllnings- och utjämningseffekt och skyddar huden från skadlig miljöpåverkan. Kreatin hjälper till med hudförnyelse och Panthenol lugnar en irriterad hud. E-vitamin skyddar mot fria radikaler. Det orsakar en regenerering av hudens barriärfunktion och stimulering av hudens egna reparationsmekanismer. Huden blir mjukare och vattenbindningsförmågan hos det yttersta skiktet i huden förbättras.


Parfymfri nattkräm med anti-age från Louis Widmer

Rich Night Cream ger näring, återfuktar och regenererar hudvävnaden. Den rika strukturen i kombination med en hög koncentration av aktiva medel stimulerar hudens naturliga anti-agingfunktion. Krämens aktiva ingredienserna tränger in i de djupare skikten av huden där de utvecklar sin närande och fuktgivande effekt.

Biostimulatorer verkar i djupare hudskikt och tillför ämnen som huden saknar. Fragmenterad hyaluronsyra stimulerar kollagensyntesen och förbättrar epidermis konsistens. Det fungerar som en kollagenförstärkare för förbättrad ton- och hudvattenbalans. Huden blir stramare och mjukare. Keramider skyddar hudens hydratisering och hjälper till att hålla huden smidig och jämn. Peptider förbättrar hudens styrka och minskar tecken på för tidig åldrande. Pantenol lugnar irriterad hud och förbättrar dess retention.