15% på alla köp* över 299:- med koden: FEST15

Logga in på dina recept!

  • Enkel inloggning med BankID.
  • Snabb och säker hemleverans.

Läs mer om hur du beställer dina receptbelagda varor. 


Recept online

Oavsett om du har fått ditt recept utskrivet vid ett läkarbesök eller av en läkare på nätet så kan du hämta ut det här i det mobila apoteket! Du kan välja att få det levererat direkt till dörren eller till ditt ombud, beroende på var i landet du bor. Logga in med BankID så ser du vilka recept som är tillgängliga. 


Läkemedelsverkets begränsning av mängd läkemedel per uttag, med anledning av COVID-19 / coronavirus

Efter hemställan från Läkemedelsverket har regeringen beslutat om begränsning av den mängd läkemedel som ett apotek får lämna ut. Begränsningen gäller alla läkemedel som förskrivs på recept. Mängden läkemedel som får lämnas ut vid ett tillfälle får motsvara det beräknade behovet för upp till 90 dagar. Detta gäller även om du köper läkemedel utan att använda läkemedelsförmånen.

Vidare ska två tredjedelar av läkemedelsuttaget ha förbrukats innan ett eventuellt ytterligare uttag får lämnas ut. Syftet är att motverka onödiga bristsituationer som skulle kunna uppstå till följd av hamstring och att säkerställa en jämlik distribution av tillgängliga läkemedel.

Glöm ej att logga ut när du är klar med dina ärenden. Detta är särskilt viktigt om du delar dator med andra personer, på exempelvis en offentlig plats. Efter 10 minuters inaktivitet loggas du ut automatiskt.

 Personlig rådgivning

Beställ din medicin här!

  • Chatta med en farmaceut
  • Ring vår kundtjänst på 08-428 455 10
  • Skicka ett mejl till [email protected]

Förnya ditt recept

Beställ din medicin!

För förnyelse av recept behöver du ta kontakt med din läkare. Via KRY kan du snabbt och enkelt komma i kontakt med en läkare online - direkt i din mobiltelefon!