Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Lashfood

Lashfood

Lashfoods produkter ger längre, fylligare och starkare ögonfransar. De strävar inte bara efter att förbättra dina fransar och ögonbryn, utan också att hålla dem friska. Alla deras produkter är naturliga och helt fria från skadliga ämnen. Deras populära ögonfransserum ger ett synbart resultat inom några veckor. Här på MEDS hittar du bland annat deras storsäljande serum för ögonfransar och ögonbryn.

Naturliga produkter för dina ögonfransar och ögonbryn

Lashfoods produkter skapades med en vilja att bevisa att naturliga ingredienser också kan vara effektiva och ge resultat. Alla produkter från Lashfood är certifierade av Ecocert vilket betyder att de är helt naturliga och fria från parabener. Grundaren Jane Kim har tillsammans med sin dotter upptäckt en formula som de kallar Phyto-Medic Complex. Formulan innehåller inga kemikalier eller andra ämnen som kan vara skadliga för din hud. Den innehåller en blandning av örtextrakt som vårdar och stärker dina fransar och bryn.

 Lashfood ger längre och tjockare fransar

Lashfoods serum för ögonfransar är ekologiskt och gjort på naturliga ingredienser. Lashfood Eyelash Enhancer  är skapad med deras innovativa formula Phyto-Medic Complex. Det stärker dina fransar och ger dig längre, tjockare och mer hälsosamma fransar. Det är världens första och enda ekologiska ögonfransserum.

Fungerar lashfood ögonfransserum?

Formulan som deras serum är skapade med är kliniskt bevisad. Lashfoods ögonfransserum har genomgått studier på kvinnor mellan 19–44 år där 85% av testpersonerna upplever att de har fått fylligare fransar. 100% upplever både längre och tjockare ögonfransar efter 16 veckors användning av serumet.

Så applicerar du ditt serum 

Applicera ditt serum serumet på kvällen innan du lägger dig. Gör så här: 

1. Rengör och torka av ditt ansikte. 

2. Ta ditt serum och dra penseln längs din övre fransrad på båda ögonen. 

3. Låt serumet torka. 

4. Upprepa processen varje kväll för att uppnå maximalt resultat. 

Hur länge håller resultatet?

Du kan se märkbart resultat efter cirka tre till sex veckor och det kan ta upp till 16 veckor för att se det slutgiltiga resultatet. Resultatet håller i så länge du använder produkten. När du väljer att sluta använda ditt serum, avtar effekten.

Ögonfransprimer berikad med näring

Lashfood Lash Primer innehåller kollagen och mikrofiber. När du applicerar primern ger den dig omedelbart längre och fylligare fransar. Primern innehåller även vårdande ingredienser och kan användas under din mascara eller som en ögonfransmask.

Fylligare och tätare ögonbryn med Lashfood

Ett ögonbrynsserum från Lashfood ger dig tjockare och fylligare ögonbryn. Lashfood Browfood Eyebrow Enhancer  är skapat med den effektiva formulan Phyto-Medic Complex som stimulerar hårväxten och gör dina bryn mer definierade.

Bryngel håller dina ögonbryn på plats 

I deras sortiment finns även en transparent bryngel som du använder för att hålla dina ögonbryn på plats. Formulan innehåller peptider och andra ingredienser som vårdar och ger näring till dina bryn.

Lashfood och djurtester

Lashfood är cruelty free. Varken deras produkter eller dess ingredienser är testade på djur. Hela deras sortiment är dessutom veganskt vilket innebär att det inte innehåller några animaliska produkter.

Lashfood när man är gravid eller ammar

Enligt Lashfood själva finns det ännu inget fall där ett problem har uppstått, men de rekommenderar ändå att alltid rådgöra med en läkare innan du påbörjar en behandling.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
4 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 4
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
bryn- och ögonfransserum
ögonbryn
bryn- och ögonfransserum 3
ögonbryn 1
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
vegan
vegan 4
Visa alla
Visa färre
Hudtyp 0
Mina val
alla hudtyper
alla hudtyper 4
Visa alla
Visa färre