Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Lancaster

Ta hand om din hud även när du solar med solskydd och hudvård Lancaster! Det brittiska företaget erbjuder allt för hudvård, sol och fin, solbränd hy! De är specialiserade inom sol och hudens DNA vilket ger hög säkerhet, snabb effekt och en härligt frisk hud! Här hittar du solskydd och hudvård från Lancaster!

Innovation och nytänkande från Storbritannien

Lancaster grundades i Storbritannien och är en av få tillverkare vars produkter har effekt på 100% av solens strålar. De flesta andra solskydd skyddar bara mot UVA och UVB, vilket är ungefär 10% av solens strålar. Resterande 90% består av synligt ljus och infrarött ljus. Med hjälp av ny teknologi har Lancaster tagit fram en formula som även skyddar mot strålningen i hela spektrumet.

Formulan introducerades för Lancaster 2016 och gjorde stor succé. 2022 fick formulan en uppgradering och kallas för Full Light Technology. Den nya formulan skyddar bättre mot blått ljus som är en av de bidragande orsakerna till åldrandet av huden.

2022 utvecklade Lancaster också en formula för att reparera skadad hud. Formulan bidrar till att celler som skadats av solen repareras. Dessutom stärker den hudens naturliga motståndskraft mot solen. Teknologin bakom är biomimetik med ingredienser av naturligt ursprung.

Nästa steg för Lancaster blev en formula som ökar hudens egen produktion av melanin, ämnet som gör huden brun. Formulan utvecklades 2022 och ger en ökad produktion av melanin i huden. Du får en finare och djupare bränna med mer lyster med minimalt med tid i solen. Formulan finns i produkter Lancaster Sun Beauty Tan Deepener och är optimal för personer som har svårt att bli solbrun.

Solskydd och ansiktsvård från Lancaster

Lancaster har också flera produkter inom hudvård och ansiktsvård. En av dessa produkter är en ansiktsmask som heter Skin Care Mask yellow gold. Ansiktsmasken fyller ut fina linjer och ger huden mer elasticitet. Resultatet blir en jämn, frisk hud med en fantastisk lyster! Alla ansiktsmasker i guld-serien innehåller äkta guld som bidrar till en strålande och fräsch hud!

Lancaster har såklart också högeffektiva solskydd för dig som vill ta hand om din hud och ändå njuta av solen. Solskydden ger dig ett bra skydd mot solens stråla samtidigt som de bidrar till en jämn och naturlig solbränna. Dessutom återfuktar de huden och gör den mjuk och len. Lancaster Sun Beauty Face & Body kan användas både på kroppen och i ansiktet.

För ett solskydd med anti-aging har Lancaster utvecklat Sun Care Face SBF. Det är ett effektivt solskydd med SPF30 som ger dig en jämn och fin hy. Perfekt för dig som vill skydda dig mot de skadliga strålarna men ändå njuta av solen och få en fin hy! För utomhusaktiviteter och vattensporter rekommenderas Sun Sport Roll-on, en smidig roll-on med vattenfast solskydd. Den har SPF30 och skyddar mot alla solens strålar, inklusive UVA, UVB, infrarött och synligt ljus.

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
5 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
ansiktsmask
solskydd för ansiktet
solskydd för kroppen
ansiktsmask 1
solskydd för ansiktet 1
solskydd för kroppen 2
Visa alla
Visa färre
Hudtyp 0
Mina val
alla hudtyper
alla hudtyper 4
Visa alla
Visa färre