Meny
Mina Recept
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Hämta ut recept - alltid fri frakt 💌
  • Lamisil Singeldos 1% kutan lösning 4 g
  • Lamisil Singeldos 1% kutan lösning 4 g
  • Lamisil Singeldos 1% kutan lösning 4 g

Lamisil Singeldos 1% kutan lösning 4 g

Finns i lager
141 kr
Beskrivning
Lamisil Singeldos är en engångsbehandling för fotsvamp (tinea pedis). Fotsvamp börjar ofta mellan tårna, och kan spridas till fotsulan och fötternas sidor. Lamisil Singeldos verkar genom att döda svamparna som orsakar fotsvamp. Efter påstrykning på fötterna, lämnar den en slät, knappt synlig film som stannar kvar på huden. Via filmen överförs det aktiva innehållsämnet som behandlar fotsvamp (tinea pedis) till huden.
Varumärke
EAN
7046260622258
Förpackningsstorlek
4 gram
Dosering & Användning Applicera endast en gång. Applicera inte en andra gång. Lamisil Singeldos börjar döda svampen omedelbart. Den film som kvarstår efter att läkemedlet strukits på, även om den är knappt synlig, fortsätter verka i flera dagar för att döda svampinfektionen.Huden bör förbättras inom några dagar .Om du inte sett någon förbättring inom 1 vecka efter applicering, rådgör med apotekspersonal för att säkerställa att produkten använts på rätt sätt eller kontakta läkare för omvärdering av diagnosen. Använd inte produkten en gång till under samma utbrott av fotsvamp om det inte hjälpte första gången.
Innehåll 1g kutan lösning innehåller verksamt ämne: 10 mg Terbinafin (som hydroklorid) Övriga innehållsämnen: Akrylater/oktylakrylamid sampolymer, hydroxipropylcellulosa, medellångkedjiga triglycerider och etanol.
Konsumentguide

Välvald apotekens guide för ökad transparens


De läkemedelsföretag som uppfyller våra krav på ett mer transparent hållbarhetsarbete får symbolen Välvald i anslutning till produkt.


- Företaget ska omfattas av en externt granskad hållbarhetsredovisning
- Företaget, eller dess moderbolag ska vara medlem i organisationen PSCI som arbetar för transparens och hållbarhetsfrågor inom läkemedelsindustrin

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 141 kr