Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Lakritsfabriken

Lakritsfabriken

Sveriges första premiumlakrits, som dessutom är glutenfri - ja, precis det är Lakritsfabriken kända för! Lakritsen görs helt efter ett eget recept med de bästa råvarorna och naturliga ingredienser. Inte konstigt att de blivit så populära! Här hittar du det mesta från Lakritsfabriken!

Populärt över hela världen

På Lakritsfestivalen 2011 stod Martin Jörgensen med sin första premiumlakrits gjord helt efter sitt eget recept. Där och då lanserades Lakritsfabriken, ett företag som snabbt blev populärt bland lakritsälskarna. Martins vision var redan då att erbjuda en exklusiv och glutenfri lakrits. Dessutom ska den levereras i en stilren, lyxig och tidlös presentförpackning.

Visionen blev till verklighet och idag är Lakritsfabrikens lakrits omtyckt både i Sverige och i de nordiska länderna. Den har också blivit populär i andra länder och som USA och Tyskland och exporteras även till Paris och London. Lakritsen Super Salty har dessutom vunnit pris för ”bästa saltlakrits” 2013 i Finland - lakritsälskarnas land!

Lakritsfabrikens lakrits säljs flitigt över hela landet och efterfrågan är konstant hög. Vi på MEDS är stolta återförsäljare av Lakritsfabrikens lakrits och levererar såklart till hela Sverige!

Med åren har Lakritsfabriken utvecklat fler sorters lakrits som alla håller samma höga kvalitet som från början. Idag finns premiumlakritsen kvar och är fortfarande vegansk och glutenfri.

Allt för lakritsälskaren

Lakritsfabriken erbjuder också en hel del annat spännande, utöver sin klassiska premiumlakrits och sin prisvinnande Super Salty lakrits. Den mjuka lakritsen finns som både salt och söt och levereras som alltid i stilrena, tidlösa förpackningar. Den som gillar hårda pastiller med mycket smak uppskattar säkert deras Raw Liquorice! Just deras rålakrits är dessutom utmärkt vid segt slem eftersom lakrits är naturligt slemlösande!

Sortimentet har också växt till med avancerade smaker och kombinationer. En av dessa är deras stänger av mjuk lakrits, doppade i mörk choklad. Stängerna är toppade med lakritsgranulat och finns också med mjölkchoklad. Även den mjuka lakritsen har fått sig ett lyft med spännande smaker. Premiumlakritsen finns nämligen också som salt lakrits med smaker av chili, hallon och viol.

För bakning har de även sitt eget salmiakpulver, perfekt som topping och smaksättning i bakverk. De har också en färdig sås med smak av saltlakrits som används som syrup. Den gör sig fantastiskt bra ihop med glass!

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
17 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 2
Kampanj 0
Vegan 13
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
glutenfritt
godis & snacks
smaksättning & sötning
glutenfritt 16
godis & snacks 17
smaksättning & sötning 1
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
ekologisk
glutenfri
laktosfri
utan tillsatt socker
vegan
ekologisk 2
glutenfri 16
laktosfri 8
utan tillsatt socker 2
vegan 13
Visa alla
Visa färre