Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan

Laila Högfeldts sminktips för en sofistikerad look!

Rabattkod: Laila20

 • Erbjudandet gäller på Peter Thomas Roth, Lenoites, Ida Warg, Dermalogica & OPI och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller t.o.m. 18/12 

 

Vi har tagit hjälp av underbara influencern Laila Högfeldt (@lailahogfeldt) som också driver det trendiga varumärket Lenoites. Här tipsar hon om sina bästa sminktips just nu.

Basen är det viktigaste steget

Ögonkräm

Vill man ha ett fint resultat  så måste man alltid börja med basen. Jag använder Dermalogica BioLumin C Eye Serum och applicerar under ögonen och under dessa tider blir jag ganska mörk under ögonen, så det gäller att preppa. 

Ansiktskräm

En annan favorit är denna från Peter Thomas Roth Firmx Collagen Moisturizer, den innehåller kollagen, den fräschar upp och hjälper till mot fina linjer. 

 

 

Behåll sommarglowet med en bra bronzer

När vi kommer till den mörka delen av året vill i alla fall jag behålla mitt sommarglow så mycket som möjligt. Jag använder mig av IDA WARG Silk Bronzer i färgen 20 Morena. Sen gillar jag även att ta en ögonskuggsborste, svepa in den och använda bronzern som en ögonskugga, för då får man väldigt naturlig look.

 • Vegan
  Ida Warg Silk Bronzer 30 Tierra 17 g
  249 kr
 • Vegan
  IDA WARG Silk Bronzer 20 Morena 17 g
  249 kr

Fyll i dina ögonbryn

Till mina ögonbryn använder jag Lenoites Brow Me Brow Sculpting Pencil.

Jag använder den ljusatse färgen blonde då jag är ganska ljus och jag tycker att det är finare att ha lite ljusare ögonbryn än mörka så därför kör jag med en ljus färg och bara fyller i, jag vill inte måla för mycket då jag verkligen inte passar i det. Och sen använder jag andra sidan och bara borstar upp.

Fixa glowet med en highlighter

För ännu lite mer glow så använder jag IDA WARG Higlighter Stick i färgen 20 Perla.

Jag applicerar den på kindbenen, på näsan, lite på toppen av läpparna, och lite under ögonbrynet. Med denna får man ett så fint och naturligt glow.

 • Vegan
  IDA WARG Highlighter Stick 10 Blanca 3,5 g
  199 kr
 • Vegan
  IDA WARG Highlighter Stick 30 Àmbar 3,5 g
  199 kr
 • Vegan
  IDA WARG Highlighter Stick 20 Perla 3,5 g
  199 kr

Få riktigt snygga fransar med bra produkter

Böj fransarna 

När det kommer till fransar så älskar jag att ha en lyft look och då använder jag Lenoites Eyelash Curler Lash Lift som också har en kamm längst ut som gör att fransarna får ett extra lyft.

TIPS: Böj ett öga i taget

Ett litet knep som jag har är att böja ett öga i taget och sedan applicera mascaran direkt för att då hinner den sätta sig och sen går jag vidare på nästa öga. För annars kan det vara så att fransarna hinner gå tillbaka. 

Mascara

Sedan applicerar jag Lenoites Eyelash Activating Serum Mascara vilket är en mascara med 83% ögonfransserum i. Detta gör att mina fransar behåller en så bra kvalite, dom växer, dom blir starka och sen älskar jag också att man kan ha den på underfransarna och man blir inte svart under ögonen. Det är enda mascaran jag testat som verkligen håller så att man inte blir svart, annars ser jag alltid ut som en panda under dagen.

Ta hand om svallet 

Någonting som jag också behöver är en hårborste som är bra, jag älskar Lenoites Hair Brush som även nu finns i guld. Älskar den här!

En svinhårborste är bra för den borstar igenom hela håret, är skonsam, sliter ingenting, simulerar även hårbotten och får med dom naturliga oljorna ner i längderna, vilket gör att det bevarar håret bättre. Det jag också älskar med den här hårborsten är att den kommer med ett rengörings verktyg. Det är viktigt att ha en ren hårborste för det håller håret fräscht, har man en smutsig hårborste så är det klart att håret blir smutsigt. Detta rengörinsverktyg är en gamechanger när det gäller att rengöra hårborstar.

Fejka utväxten med nagellack

Någonting annat som jag också älskar är naglar, det är väldigt trendigt just nu att ha röda naglar så om du gillar det kör på det, jag gillar att ha väldigt naturlig färg på naglarna.

Jag brukar fixa mina naglar på salong så när jag har utväxt brukar jag ta ett nagellack med en naturlig färg som OPI Nail Envy i färgen Bubble Bath Strengthener, och då målar jag helt enkelt på färgen från botten ut i topparna och helt plötsligt har man fejkat att man hade en utväxt.

 

Med koden Laila20 får du 20% rabatt på alla varumärken som är nämnda, passa på att klicka hem dina favoriter.

Det behöver inte vara just produkterna som jag nämt men på hela varumärket, det är alltså 20% rabatt på Peter Thomas Roth, Lenoites, Ida Warg, Dermalogica & OPI så passa på att klicka hem dina favoriter och gör det innan det tar slut, sist så tog en massa produkter slut på bara några timmar så vänta inte utan klicka hem dina favoriter nu!