Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan

Laila Högfeldts sminktips för den perfekta nyårssminkningen!

 

Rabattkod: Laila20


Erbjudandet gäller på Peter Thomas Roth, Lenoites, Ida Warg, Pür, NYX professional makeup, Isadora, Butter London och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gället t.o.m. 3/1
 

Vi har tagit hjälp av underbara influencern Laila Högfeldt (@lailahogfeldt) som också driver det trendiga varumärket Lenoites. Här tipsar hon om sina bästa sminktips just nu.

Glowig bas

Vi börjar med glow och jag använder 24k Gold Prism Moisturizer från Peter Thomas Roth som är så fin på ansiktet, lägger man foundation över den här sen så ser man magiskt glowig ut. Applicera sedan foundation över.

Sätt färg på brynen

Sen är det dags för ögonbryn och jag använder Lenoites Brow Me Brow Sculpting Pencil i färgen Tupe. Fyller i ögonbrynen och sedan borstar jag upp ögonbrynen.

Lailas favoriter till bas, bryn och ögonlock

Face sculpting

Sen kommer vi till face sculpting, jag använder IsaDora Face Sculptor 3-in-1 Palette i färgen 63 Mauve Classic och den har både bronzer, highlighter och blush. Jag tar lite bronzer och lägger på kinderna, lite på pannan och under käkbenet. Först lägger jag bara på det och efter kommer jag att blanda ut det, och eftersom det är puder som vi jobbar med så använder jag en fluffigare borste. Sen kommer vi till blush och då tar jag lite med fingret och duttar på kinderna, och sist men inte minst tar jag lite highlighter och lägger på kindbenet. Denna highlighter kan jag även använda på näsan och lite på amorbågen på läppen.

Nyårsögonskuggan

Nu kommer vi till nyårsögonskuggan och den palett jag använder är från Pür, den heter On Point Wednesday och eftersom det är nyårssminkning vill jag ha ganska sotade ögonlook.

Jag tar den bruna skuggan i färg ’’Caffeine please’’ och lägger längst hela ögonlocket och så skuggar jag ut den.

Under ögonen vill jag rama in så jag tar den bruna färgen som är lite glittrig som heter’’Coffe date’’, den är lite rostfärgad vilket gör att den ramar in ögat då den är lite mörkare.

Efter det vill jag skapa lite highlighter effekt, så jag tar färgen som heter ’’Polo club’’, och lägger i mitten av ögonlocket och även i inre ögonvrån.

Mellan ögonlocket och ögonbrynet längst ut på ögat tar jag färgen ’’On the go’’ och suddar in den mellan highlightern och den mörkare ögonskuggan.

För att skapa lite markerad kant runt ögat tar jag färgen’’Caffeine please’’ och trycker in längst fransraden så att ögat får ett djup.

Lailas favoriter till fransar, läppar och hud

Ögonfransar

För att böja fransarna använder jag Lenoites Eyelash Curler Lash Lift som har en extra kam på för att få extra mycket böj.

Till mascara använder jag Lenoites Eyelash Activating Serum Mascara som är en mascara men 83% ögonfransserum.

Skimmriga läppar

För att markera läpparna använder jag Nyx professional Makeup Line Loud Lip Pencil i färgen Ambition statement som är lite nude/brun så den använder jag bara för att markera läpplinjen.

Och sedan tar jag detta läppglans som heter Butter London Plush Rush Lip Gloss i färgen ’’late night’’, färgen är lite glittrig med färg av lila/ rosa, och vill man ha ännu mer färg kan man först lägga ett läppstift under och sedan läppglanset över för att sätta färgen och göra det lite glittrigt. Eller så kör man bara denna kombo.

Allt ska glowa

Sist men inte minst så ska all hud som syns glowa, jag använder en glowkräm från IDA WARG som jag applicerar och sedan smörjer in på huden. Allt som är hud ska GLOWA.

 

Hoppas att ni gillar min nyårssminkning och mina tips! Du får 20% rabatt på alla märken som jag använde till denna sminkning. Använd koden Laila20 och gott nytt år!