Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan

Rabattkod: Laila20

* Erbjudandet gäller på Lenoites, Lumene, L'Oréal Paris och IsaDora t.o.m 15/10 och kan ej kombineras med andra erbjudanden

Laila Högfeldts sminktips inför hösten

Vi har tagit hjälp av underbara influencern Laila Högfeldt (@lailahogfeldt) som också driver det trendiga varumärket Lenoites. Här tipsar hon om sina bästa sminktips just nu. I höst vill hon satsa på en fräsch look och här kommer tipsen som du inte får missa! 

Lailas höstsminkning 

1. Foundation

Jag börjar med Lumene Natural Glow i färg 2 (medium) som är en foundation med mycket glow. Den ger en jämn täckning samtidigt som den ger huden massa lyster. Här skippar jag till och med primer eftersom den här ger allt jag behöver! Bästa resultatet tycker jag att man får när man applicerar med en borste.

Kom också ihåg att Lumene Natural Glow Foundation-serien finns i flera olika nyanser för att du ska hitta en färg som passar din hudtyp ✨

 • Vegan
  Lumene Natural Glow Fluid Foundation SPF20 9 Deep Rich 30 ml
  211 kr
 • Vegan
  Lumene Natural Glow Fluid Foundation SPF20 7 Deep 30 ml
  211 kr
 • Vegan
  Lumene Natural Glow Fluid Foundation SPF20 5 Deep Tan 30 ml
  211 kr
 • Vegan
  Lumene Natural Glow Fluid Foundation SPF20 00 Ultra Light 30 ml
  211 kr
 • Vegan
  Lumene Natural Glow Fluid Foundation SPF20 0.5 Light 30 ml
  211 kr
 • Vegan
  Lumene Natural Glow Fluid Foundation SPF20 1.5 Fair 30 ml
  211 kr
 • Vegan
  Lumene Natural Glow Fluid Foundation SPF20 4 Tan 30 ml
  211 kr
 • Vegan
  Lumene Natural Glow Fluid Foundation SPF20 2 Medium 30 ml
  211 kr

2. En riktigt bra ögonbrynspenna

Det här steget ska gå snabbt och här har jag tagit fram en helt egen ögonbrynspenna som har allt det jag tycker behövs i en ögonbrynspenna. Jag gillar en ögonbrynspenna som jämnar till, formar och fyller i där det är lite glest. Det ska vara en penna som det går snabbt att jobba med eftersom tiden kan vara knapp. 

Ögonbrynspennan från Lenoites finns i färgerna Dark brown, grey, brunette, blonde, black, auburn.

3. Ögonskugga

Jag föredrar en neutral ögonskugga som även har lite skimmer. Här tipsar jag om Isadoras ögonskugga i färgen Cappuccino. Den är rik på pigmentering och har en krämig känsla. Den är också lätt att bygga på och blanda. Det jag gillar extra med den är att den har både ljusa och mörka skuggor men också att den har lite skimmer. Det gör den perfekt för att fräsha upp looken! 

 • 25%
  Vegan
  IsaDora Eye Shadow Quartet Cappuccino 5 g
  104,25 kr 139 kr

4. Kajalpenna

Här vill jag tipsa om en brun kajalpenna från L'Oréal som heter Superliner perfect slim brown 3. Istället för att lägga den över så suddar jag in den i fransraden för att ge ögat en fylligare look. Jag lägger även lite under ögat. Det ger ögat en superfin inramning samtidigt som det känns naturligt. Testa du också!

Kajalpennan finns även i färgen Black 1.

 

5. Ögonfransböjare

Ett effektivt sätt för att få en piggare och fräshare look snabbt är att böja ögonfransarna. Här har jag skapat en magisk ögonfransböjare som har en kam som pushar upp fransarna. Wow!

6. Mascara

När det kommer till mascara så vill jag ge fransarna så mycket näring som möjligt och det gör jag med Lenoites serummascara som innehåller 83% ögonfransserum. Den mascaran omsluter varje frans och ger den maximalt med näring utan att skada dem. Win win för fransarna!

7. Läppar

Läpparna är en viktig detalj som man inte får missa när hösten kommer. Det ger looken det där lilla extra. Till hösten föredrar jag läppstiftet Matte Beige Freedom 500 från L'Oréal. Riktigt snyggt! 

Finns också i färgerna Matte Rouge Confident och Matte Orange Stand up.

8. Scrunchie

När sminkningen är klar så saknas bara en scrunchie som både är fin och skonsam för håret.