Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan

Lactiplus - ett utmärkt kosttillskott som fokuserar på magens hälsa.

LactiPlus är ett av Sveriges ledande varumärken av vetenskapligt dokumenterade mjölksyra- och bifidobakterier med 25 års erfarenhet. LactiPlus erbjuder idag en serie magtillskott från ledande tillverkare av mjölksyrabakterier, med produkter för dagligt bruk, för speciella tillfällen och högdoserade produkter för intensivdosering. 

LactiPlus™ LACTIBS är en av LactiPlus mest populära produkter och innehåller 10 miljarder CFU levande mjölksyrabakterier från stammen Lactobacillus gasseri LA806 som är känd för sin förmåga att fästa över längre tid på tarmslemhinnan. 

Här hittar du hela sortimentet från LactiPlus.

Bästsäljare

Balanserad och stabil

Det finns många olika typer av mjölksyra- och bifidobakterier, alla med olika funktioner och egenskaper. LactiPlus™ LACTIBS innehåller en vetenskapligt studerad, väl karakteriserad bakteriestam som tål den tuffa miljön genom matsmältningskanalen, vilket betyder att den når tarmen levande.

Lactobacillus gasseri är en mjölksyraproducerande art i släktet Lactobacillus som identifierades 1980 av François Gasser och är naturligt förekommande i såväl tarmkanalen som i en frisk vaginalflora.

LactiPlus™ LACTIBS innehåller 10 miljarder levande mjölksyrabakterier per dagsdos och räcker till 4 veckors dosering, men kan intas regelbundet så länge man vill och behöver. Produkten kan även användas vid graviditet och amning. 

Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.