Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan

KSM66 - när du är trött stressad eller bara ur balans

KSM66 är Sveriges mest använda växtbaserade kosttillskott vid stress, oro och trötthet1. Ett kosttillskott vars effekt och säkerhet är visad i 25 välgjorda, dubbelblinda studier. Dessutom pågår ytterligare 19 studier.

Förklaringen till den goda effekten

Lång traditionell erfarenhet och omfattande forskning visar att KSM66 har en uttalad förmåga att öka kroppens motståndskraft mot stress. Resultatet blir att det blir lättare att slappna av, att vila och att återhämta sig.

En positiv spiral startar som innebär att energiproduktionen i kroppens alla celler ökar. Orken återvänder och du känner dig piggare och lugnare. Något som märks på humör, tålamod och sömn.

För din trygghet kontrolleras kvalitet, renhet och säkerhet dessutom via 38 oberoende certifieringar vilket gör KSM66 till ett av världens mest certifierade kosttillskott.

*Ashwagandha (KSM66®) bidrar till ökad stresstålighet, fysisk och mental kapacitet samt känslomässig balans, återhämtning, ork och lättare insomning. Stödjer kroppen vid perioder av nervositet, anspänning och oro. Stödjer mannens sexuella funktion samt bidrar till uthållighet och ökad muskelmassa vid träning. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en varierad och mångsidig kost samt hälsosam livsstil.

1 IQVIA 2023

  • Vegan
    triGUT 60 kapslar
    249 kr
  • Eko
    MedicineGarden KSM66 120 kapslar
    199 kr

triGUT tarmbalans - ett resultat av 30 års forskning och 1200 studier

triGUT tarmbalans* skiljer sig från alla andra mjölksyrakomplex genom att den är ensam om att innehålla världens tre mest väldokumenterade mjölksyrastammar – i ”rätt klinisk dos”.  Tre bakterier som överlever passagen ner i tarmarna och som binder och arbetar både till tunn- och tjocktarmen. 

Forskarna jämförde 100-tals olika bakterier

Bakom valet av stammar ligger ett stort arbete där forskarna jämförde många 100-tals olika mjölksyrabakterier från friska och sjuka tarmar. 

Efter 30 års forskning och 1200 studier kunde forskarna visa att skillnaden mellan olika mjölksyrastammar är stor och att inga andra av de studerade mjölksyrastammar kunde visa upp lika goda egenskaper – som triGUT-bakterierna.

Det är den skillnaden som din mage och dina tarmar känner när du väljer triGUT

*Förutom världens mest väldokumenterade mjölksyrastammar innehåller triGUT även kalcium som bidrar till matsmältningenzymernas normala funktion

Här hittar du hela sortimentet från Medicine Garden.