Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan

Närokällan - Rent, naturligt & hög kvalitet

I början av det nya året, har man ofta fått lite välförtjänt vila och känner sig laddad för nytt år och nya tag. Men det gäller att fortsätta ladda för att hålla energi och mentalt fokus. Närokällan har allt för att du ska hålla dig frisk, stark och må bra! Deras tillskott och vitaminer har maximalt med näring, vitaminer och mineraler helt utan onödiga tillsatser. Allt för att du ska få en produkt av högsta kvalitet.

 • Vegan
  Närokällan NAD+ 300 mg 30 kapslar
  439 kr
 • Vegan
  Närokällan Lions Mane 90 kapslar
  299 kr
 • Vegan
  Närokällan Magnesiumglycinat 120 kapslar
  179 kr

Magnesiumglycinat - Vänligt form för känsliga magar

Magnesium är en av kroppens viktigaste mineraler och spelar en avgörande roll för normal muskelfunktion, skelettets välmående och proteinsyntesen. Högsta koncentrationen av magnesium återfinns i hjärnan och hjärtat – dessa organ är riktiga energiförbrukare. Magnesium fungerar som en viktig elektrolyt och hjälper till att hålla balansen i kroppens elektriska system. Magnesiumglycinat från Närokällan är ett kosttillskott bestående av magnesium bundet med aminosyran glycin. För dem som kan vara känsliga för magnesium är denna produkt ett vänligare alternativ.

NAD+ - Kopplat till cellernas Energi

Åldrandet kan ibland sätta käppar i hjulet för vår energi och motivation i vardagen, och en orsak kan vara minskade nivåer av NAD+. Detta viktiga koenzym är avgörande för cellernas metabolism och energiproduktion. Närokällans formulering inkluderar Nikotinamid Ribosid, vilket smidigt omvandlas till NAD+ i kroppen. 

Lion's Mane - Med smarta egenskaper

Lion's Mane är en populär svamp i Asien och används både till matlagning och som tillskott. Denna supersvamp har blivit väl omtalad under de senaste åren, för sina egenskaper kopplat till kognitiv förmåga. Närokällan Lion's Mane är ett svampextrakt i kapselform som är lätt att använda. 

Här hittar du hela sortimentet från Närokällan.