Meny
Mina Recept
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
KLEEN Triple Protein Glacier Vanilla Dream 750 g
24%

KLEEN Triple Protein Glacier Vanilla Dream 750 g

Slut i lager
285 kr
213,75 kr
Handla nu - betala inom 14 dagar
Walley logga
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning

KLEEN Triple Protein Powder hjälper dig att att göra ditt bästa under träning! Detta pulver innehåller till största delen protein - som bidrar till att öka och bibehålla muskelmassa samt till att bibehålla en normal benstomme.

Pulvret en välbalanserad blandning av mjölk- och vassleprotein, fibrer, matsmältningsenzymer och mjölksyrebakterier - smaksatt den med naturliga ingredienserna, utan att för den delen tillsätta socker. På det sättet har vi skapat proteintillskottet för aktiva atleter inom styrke- och konditionsidrott.

Varumärke
EAN
7350039932104
Förpackningsstorlek
750 g
Ursprungsland
Sverige
Dosering & Användning En portion 30g blandas med vatten eller valfri dryck, helst i shaker.
Innehåll

Ingredienser: KLEEN Protein Matrix®(mjölkprotein, vassleproteinkoncentrat, vassleisolat), naturliga aromer, salt, KLEEN Fibre Matrix®(äppelfiber, havrefiber, psylliumfiber), steviolglykosider, enzymer: Digezyme®, mjölksyrabakterier: Lactospore®.

Kan innehålla spår av mjölk, ägg, soja och havre. Det är viktigt med en balanserad och varierad kost samt hälsosam livsstil.

Innehåller sötningsmedel.

Näringsdeklaration per 100g
Energi 1571 kJ / 375 kcal
Fett 3g
- varav mättat fett 2g
Kolhydrater 12g
- varav sockerarter 8g
Fiber 0,3g
Protein 75g
Salt 0,3g

Kampanj slutar 2023-09-30 11:59
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 213,75 kr