Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan

Rabattkod: TANBY25

25% på ALLT från WaterWipes

Koden gäller t.o.m 14/4 och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller endast på Better You, DeoDoc och WaterWipes hos MEDS.

Skonsam våtservett med 99,9% vatten

Våtservetter är något som används flitigt hemma hos Klara sedan lilla Ivy joinade familjen. Klara älskar WaterWipes av den enkla anledningen att det är en skonsam våtservett som innehåller 99,9% vatten, precis det vill man ha! 

"När det kommer till Ivys känsliga hud eller bebisars känsliga hud generellt, vill du inte ha massa parabener, plast eller onödiga tillsatser utan du vill ha det som rengör skonsamt och det som irriterar minst. Det är varför jag tycker WaterWipes är så bra!"

WaterWipes filosofi är enkel: en skonsa våtservett med 99,9% vatten och en droppe fruktextrakt - världens rensast våtservett! Helt fri från konstgjorda dofter, parabener, sulfater och plast som inte hör hemma på våra bebisars känsliga hud. Hemligheten är patenterad teknologi som ger en effektiv och skonsam rengöring utan några kemiska tillsatser. Perfekt för din bebis känsliga hud!

Fördelarna med WaterWipes våtservetter:

  • Plastfria våtservetter med endast två ingredienser: 99,9% vatten och 0,7% fruktextrakt
  • Våtservetten är gjord i 100% växtbaserade fibrer
  • Renare än vatten och tvättlapp, mjuka och behagliga att använda
  • Lämpliga för späd- och prematurbarn med känslig hy
  • Godkänd av Allergy UK och Skin Health Alliance
  • Helt fri från kemikalier och plast

Tänk på att våtservetter inte får spolas ned i toaletten utan slängs i soporna eller kompost!