Meny
Mina recept Mina fullmakter, barn och djur Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan

   

MEDS x Klara x Nioxin

Rabattkod: Klara25

* Erbjudandet gäller 4/9 t.o.m 17/9 och kan ej kombineras med andra rabatter.

Klaras favoriter för ett tjockare & fylligare hår

Nioxin är ett varumärke som i över 30 år har tagit fram produkter som ger ett tjockare och fylligare hår. Produkterna är skapta för att optimera miljön och balansen i hårbotten - för har man en frisk och balanserad hårbotten så skapar man också dom bästa förutsättningarna för ett tjockare och fylligare hår 🧖🏼‍♀️ Nedan hittar du Klara Elvgrens must-haves! 

Ett tjockare & fylligare hår med Nioxin ✨

Nioxins produkter är för dig som vill uppgradera din hårrutin och få tjockare och fylligare hår! Baserat på din hårtyp och tunnhet kan du välja från mellan 6 olika serier. Varje kit innehåller ett schampo för att grundligt rengöra hårbotten, ett balsam för att optimera hårets täthet, samt en leave-in hårbottenbehandling för att optimera hårdiametern. 

Men! Hårvård är inte bara schampoo och balsam - här tipsar vi om produkterna för en fulländad hårvårdsrutin!

Nioxin Loyalty Kit System 6 för märkbart tunt, kemiskt behandlat hår 300+300+100 ml

Uppnå märkbart tjockare och fylligare hår med det innovativa Nioxin Hair System Kit 6 för märkbart tunt och kemiskt behandlat hår. Detta kit innehåller 3 professionella hårvårdsprodukter som behandlar tunt hår och får det att se tjockare ut. Nioxin System 6 med SmoothPlex minskar håravfall på grund av slitage, stärker motståndskraften mot ytliga skador och får håret att se tjockare och fylligare ut. Detta kompletta återfuktande system innehåller SPF solskydd för att skydda hårbotten samt antioxidanter som ger en fräschare hårbotten. Nioxin Cleanser 6 (300 ml) avlägsnar talg och orenheter från hårbotten och håret. Nioxin Scalp Revitaliser Conditioner 6 (300 ml) är ett lätt balsam som appliceras i hår och botten för att ge fukt till både hår och hud. Nioxin Scalp Treatment 6 (100 ml) denna treatment stimulerar tillväxt genom ökad blodcirkulation detta kan ge en temporär rodnande effekt och en värmande känsla vid applicering.

 Egenskaper & fördelar: 

 • Komplett, professionell 3-stegsbehandling för märkbart tunt, kemiskt behandlat hår.

 • System 6 för tjockare, fylligare och slätare hår.    

 • Fuktbalans och minskat håravfall med SmoothPlex-teknologi. 

Nioxin Deep Repair Hair Masque inpackning som stärker håret, 97% färre hårstrån bryts 150 ml

Stärk och skydda skadat hår med Nioxin Intensive Treatment djupt reparerande hårmask. Denna professionella inpackning  vårdar torrt och slitet hår på djupet, ger maximalt skydd och stärker hårets yta mot skador, vilket minskar slitage och håravfall (97% färre hårstrån bryts). Inpackningen har en lätt formula som inte tygner ner ditt hår!

Egenskaper & fördelar:

 • Djupt reparerande inpackning för skadat eller färgat hår med håravfall.

 • Hjälper till att skydda och stärka håret.

 • Gör håret smidigt och hanterbart.

Nioxin Anti-Hairloss Treatment 70 ml

Leave-on-behandling som gör håret tjockare från första användningen och minskar håravfall på 8 veckor tack vare förbättrad hårförankring och gör därför håret tjockare. Formulan, som kliniskt bevisat gör håret tjockare, förbättrar hårets förankring och minskar håravfall, och innehåller koffein, laurinsyra, niacinamid och Sandalore™. Sandalore är ett av Givaudans varumärken

Egenskaper och fördelar: 

 • Serum mot håravfall. En leave-on-behandling som gör håret tjockare och minskar håravfall.

Nioxin Night Density Rescue Intensive Treatment Nattserum som ökar hårets densitet 70 ml

Nioxin Night Density Rescue är en intensiv behandling som effektivt ökar hårets täthet genom att minska håravfall associerat med hårbottens ytoxidering. Nioxydine24-teknologi är en kraftfull blandning av antioxidanter kända för att neutralisera fria radikaler. Produkten har en lugnande doft för natten.

Egenskaper & fördelar:

 • Nioxin leave-in-nattserum är beprövad och ökar hårets täthet på tre månader.

 • Nattserum mot håravfall.

 • Med den revolutionerande NIOXYDINE24-teknologin som innehåller kraftfulla antioxidanter, neutraliserar vi oxideringsskador i hårbotten.

 • Minskar inverkan av hårbottnens oxidering.