Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan

Rabattkod: TANBY25

25% på ALLT från Better You

Koden gäller t.o.m 14/4 och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller endast på Better You, DeoDoc och WaterWipes hos MEDS.

Klaras favoriter
 • 20%
  Vegan
  Better You Magnesium Plus 90 kaps
  159,20 kr 199 kr
 • 20%
  Vegan
  Better You Betakaroten 100mg 50 kaps
  223,20 kr 279 kr
Populära produkter
 • 210,40 kr 263 kr
 • 20%
  Vegan
  Better You Premium Sol 50 kapslar
  215,20 kr 269 kr
 • 20%
  Eko
  Better You Rosmarinolja Eterisk 10 ml
  94,40 kr 118 kr
 • 20%
  Vegan
  Better You Elektrolytpulver Citron 150 g
  119,20 kr 149 kr
 • 20%
  Vegan
  Better You Betakaroten 50 mg 50 st
  143,20 kr 179 kr

Better You Magnesium +

Som nybliven mamma sover man inte alltid så bra och kan ha svårt att komma ner i varv, med tanke på allt som ständigt ska fixas. Därför är Magnesium + en av Klaras favoriter just nu!

Vad gör magnesium?

Magnesium är en mineral med en mängd olika funktioner, med ett av det främsta användningsområdet att minska trötthet och utmattning! Magnesium kan även hjälpa dig att sova bättre. 

Magnesium +

Magnesium + innehåller tre olika sorters magnesium: 

 • Bisglycinat
 • Citrat 
 • Malat

Innehåller även helnäring från spenat som är naturligt rik på magnesium, vilket förbättrar kroppens upptagningsförmåga av magnesiumet i tillskottet! Magnesium+ innehåller även C-vitamin och nyponextrakt som är naturligt rikt på C-vitamin. 

Genom att kombinera de tre olika formerna, tillsammans med extrakt från spenat, nypon och c-vitamin, får vi en bredare produkt som når flera områden i kroppen! Magnesium passar extra bra för dig som tränar hårt, stressar mycket eller för seniorer. 

Det här är ett kosttillskott. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och hälsosam livsstil.

Betakaroten 100mg

Nu är det hög tid att börja äta betakaroten inför sommaren! Betakaroten lagras i kroppen och ger som bäst effekt när man börjar ta tabletterna minst åtta veckor innan solvistelse. Sol

BETTER YOU´s betakaroten 100 mg är den starkaste betakaroten-produkten på marknaden - innehåller hella 100 mg betakaroten! Den innehåller även MCT- fett som hjälper att underlätta kroppens upptagningsförmåga av betakarotenet. Den är helt vegansk och naturligt framtagen.

Betakaroten är till för dig som vill stötta kroppen inifrån vid solning och under sommaren, eller att använda året om! Det är viktigt att börja redan nu - betakaroten behöver ätas upp till 8 veckor före solexponering för bästa effekt. 

Är du känslig för solen kan betakaroten ge en skyddande verkan, till exempel om du lätt får soleksem eller bränner dig, då kan betakaroten hjälpa. Kom dock ihåg att alltid skydda huden även utifrån med solskydd och skugga!

Det här är ett kosttillskott. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och hälsosam livsstil.

Här hittar du hela sortimentet från Better You.