BAAM! Slutpush för 22% rabatt på allt! Beställ idag för leverans innan långhelgen i mellansverige. BAAM22 är koden fram till 29 April!

Operativt logistikansvarig

Som Operativt logistikansvarig på MEDS arbetar du tätt med logistikchefen och säkerställer att den dagliga driften på vårt Stockholmslager rullar på. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter omfattar personalansvar, schemaläggning, förbättringar etc. Du har en viktig roll i att utveckla verksamheten samt att utveckla logistikerbjudandet på MEDS som helhet mot våra kunder. Samarbetet mellan operativ verksamhet och affärsutveckling kommer vara supertajt.

Om oss

MEDS är Apoteket i Mobilen – en välfinansierad startup med mål att bli Sveriges förstaval för beställning och hemleverans av receptbelagda och receptfria läkemedel samt andra apoteksvaror. Med licens från Läkemedelsverket, egna farmaceuter och lager jobbar vi med en mobile-first filosofi för att bygga en fantastisk kundupplevelse.

Vi har kontor och lager i Stockholm med en växande personalstyrka som idag utgörs av cirka 25 medarbetare. Karriärs- och utvecklingsmöjligheterna kommer aldrig att vara större.

I och med en framgångsrik lansering är det nu dags för oss att accelerera!


Kvalifikationer

  • Meriterande med farmaceut, ekonom eller -ingenjörsutbildning
  • Erfarenhet från apoteksbranschen
  • Erfarenhet från anställning inom ledarskap

Vi erbjuder

  • en entreprenörsdriven verksamhet i en spännande bransch med stor potential
  • stora karriärmöjligheter med varierande arbetsuppgifter
  • stor frihet under ansvar
  • generöst friskvårdsbidrag
     

Tjänsten omfattar heltid med start så snart som möjligt. Intresserad? Skicka din ansökan till Marcus Ramstrand, marcus@meds.se.


Mina recept Sortiment Varumärken Mitt konto