BAAM! Slutpush för 22% rabatt på allt! Beställ idag för leverans innan långhelgen i mellansverige. BAAM22 är koden fram till 29 April!

Online Merchandiser

Som Online Merchandiser på MEDS kommer du att utveckla och driva framgångsrik försäljning online. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att skapa relevant innehåll på siten och arbeta med marknadsföring i våra sociala kanaler. Du kommer även att analysera försäljningen av produkter som ingår i kampanjer, optimera kampanjinnehåll och skapa engagemang i sociala medier.

Förutom skapandet av redaktionellt innehåll kommer du även att optimera vårt produktsortiment genom att publicera och placera produkterna så att de blir relevanta för kunden och ökar försäljningen. Vi ser att du kommer med rekommendationer på aktiviteter för att optimera försäljningen för enskilda produkter, specifika kategorier och/eller kampanjer.

Om oss

MEDS är Apoteket i Mobilen – en välfinansierad startup med mål att bli Sveriges förstaval för beställning och hemleverans av receptbelagda och receptfria läkemedel samt andra apoteksvaror. Med licens från Läkemedelsverket, egna farmaceuter och lager jobbar vi med en mobile-first filosofi för att bygga en fantastisk kundupplevelse.

Vi har kontor och lager i Stockholm med en växande personalstyrka som idag utgörs av cirka 25 medarbetare. Karriärs- och utvecklingsmöjligheterna kommer aldrig att vara större.

I och med en framgångsrik lansering är det nu dags för oss att accelerera!


Vi söker

I rollen som Online Merchandiser ser vi att du är kreativ, noggrann och ansvarstagande. Du är kommunikativ, strukturerad och har en strategisk helhetssyn. Du har en förmåga att hålla ett högt tempo och många projekt löpande samtidigt. Det är viktigt att du har ett personligt driv, en prestigelös inställning samt är flexibel och lösningsorienterad.


Kvalifikationer

  • Erfarenhet av redaktionellt arbete med SEO och/eller Content Marketing
  • Goda kunskaper i Adobe CC-programmen (Photoshop, InDesign, Illustrator, Acrobat Pro och Lightroom)
  • Erfarenhet av arbete med sociala medier
  • Meriterande med kunskaper om retail

Vi erbjuder

  • en entreprenörsdriven verksamhet i en spännande bransch med stor potential
  • stora karriärmöjligheter med varierande arbetsuppgifter
  • stor frihet under ansvar
  • generöst friskvårdsbidrag
     

Tjänsten omfattar heltid med start så snart som möjligt. Intresserad? Skicka din ansökan till Joanna Elmes, joanna@meds.se.


Mina recept Sortiment Varumärken Mitt konto