Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
  • ACO Intimate Care Cleansing Wipes Parfymfri Intimrengöringsservetter 10 st
  • ACO Intimate Care Cleansing Wipes Parfymfri Intimrengöringsservetter 10 st
  • ACO Intimate Care Cleansing Wipes Parfymfri Intimrengöringsservetter 10 st
20%

ACO Intimate Care Cleansing Wipes Parfymfri Intimrengöringsservetter 10 st

Kampanj slutar 2024-06-23
Finns i lager
55 kr
44 kr
  • Skonsamma intimrengöringsservetter
  • Parfymfria för känslig hudvård
  • Bevara intimfräschören var du än är
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning

ACO Intimate Care Cleansing Wipes är speciellt utformade engångsservetter som är skonsamma och anpassade för underlivet. Dessa servetter erbjuder en bekväm och enkel lösning för intimrengöring både hemma och på resan.

Med varje användning rengör dessa intimservetter skonsamt och effektivt samtidigt som de återfuktar och återställer pH-balansen i underlivet. Dessutom är intimservetterna helt oparfymerade och fria från tensider. Detta gör dem extra milda och skonsamma för den känsliga huden i underlivet.

ACO Intimate Care Cleansing Wipes har en fetthalt på 3% och har ett pH-värde på 5, vilket hjälper till att bevara den naturliga balansen i ditt underliv och skydda mot eventuell obalans eller obehag.

Oavsett om du är hemma, på resan eller behöver en snabb uppfräschning under dagen, så är dessa intimservetter en perfekt lösning för att hålla din intimhygien fräsch och bekväm!

Produktfakta
Varumärke
EAN
7319861001464
Förpackningsstorlek
10 st
Innehåll
Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, Propylene Glycol, Isopropyl Palmitate, Cetearyl Isononanoate, Ceteareth-25, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Cetyl Palmitate, Ceteareth-12, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Benzoic Acid
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 44 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?