Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan

Produkterna från Multi-Gyn behandlar vaginala besvär genom att återställa den naturliga balansen i vaginafloran. När vaginalfloran är balanserad är den naturligt skyddad från bakterier och svamp. Men när balansen störs kan obehag som klåda, flytningar, lukt, torrhet eller infektioner som bakteriell vaginos (BV) och vaginal svampinfektion (Candida) utvecklas. Genom att återställa denna balans behandlar Multi-Gyn-produkter inte bara vaginala besvär utan ger också direkt lindring.

Bakteriell vaginos

Bakteriell vaginos är det vanligaste vaginala besväret hos kvinnor i fertil ålder. Illaluktande flytningar, irritation och klåda är typiska symptom. Flytningen karaktäriseras av en fiskliknande lukt. Bakteriell vaginos uppstår när det blir en obalans bland de bakterier som normalt lever i slidan. Tillståndet leder ofta till stora begränsningar i den drabbades sociala liv då lukten som tillståndet medför ofta har en negativ psykologisk påverkan på både självkänslan såväl som viljan att umgås nära i sociala eller intima sammanhang.

Lindring för dina besvär

Produkterna från Multi-Gyn behandlar de vanligaste intimbesvären kvinnor lider av genom att återställa pH-balansen och bakteriefloran. Alla Multi-Gyn produkter innehåller det patenterade 2QR-komplexet och har inga kända biverknignar.

Multi-Gyn Actigel 50 ml

Behandlar bakteriell vaginos och symptom som illaluktande, oönskade flytningar och ger direkt lindring av klåda och irritation.

✓ Vegansk

 • Vegan
  Multi-Gyn Actigel 50 ml
  109 kr

Multi-Gyn IntiFresh 12 st

Intima våtservetter för en mild intimhygien. Rengör, avlägsnar lukt och ger en fräsch känsla.

✓ Vegansk

 • Vegan
  Multi-Gyn IntiFresh 12 st
  44 kr

Multi-Gyn IntiSkin 40ml

Intimspray som ger en frisk, kylande effekt och avlägsnar lukt. Lugnar och återfuktar huden efter rakning eller vaxning.

✓ Vegansk

Multi-Gyn FemiWash 100 ml

En mild, icke irriterande intimtvätt berikad med mjölksyra. Skyddar den naturliga floran i intimområdet, lämplig för daglig intimtvätt.

✓ Vegansk

Multi-Gyn Kompresser 12 st

Lugnar huden i det yttre intimområdet. Kompresserna är impregnerade med en gel som främjar den naturliga bakteriefloran. Lämplig för användning efter förlossning.

✓ Vegansk

Multi-Gyn Calming Cream 50 g

Lugnar och skyddar torr och irriterad hud i det yttre intimområdet. Produkten kan med fördel användas i kombination med produkter som används för att lindra vaginala obehag, exempelvis i samband med FloraPlus. Lämplig för daglig användning.

✓ Vegansk

 • Vegan
  Multi-Gyn Calming Cream 50 g
  99 kr

Multi-Gyn Liquigel 30 ml

Behandlar torrhet i underlivet och relaterade besvär som klåda, sveda och irritation. Gelen stimulerar underlivets egen fuktproduktion och är hormonfri.

✓ Vegansk

Multi-Gyn FloraPlus Vaginalgel 5 ml

Behandlar vaginal svamp och symptom som uppstår vid vaginal svamp så som klåda, irritation, vita gryniga flytningar. Innehåller prebiotika.

✓ Vegansk

Om 2QR-komplexet

2QR-komplexet är växtbaserad ingrediens som utvinns ur bladen från Aloe Barbadensis, en speciell Aloe Vera växt, som stödjer underlivets bakterieflora. Ingrediensen skapar en barriär på slemhinnan som förhindrar skadliga bakterier att fästa och därmed motverkar infektion. En rubbning i vaginans bakterieflora är största orsaken till vaginala besvär och när vaginalfloran är balanserad har den ett naturligt skydd mot bakterier som orsakar besvär.

Handla Multi-Gyn 🌷
 • Vegan
  Multi-Gyn Calming Cream 50 g
  99 kr
 • Vegan
  Multi-Gyn FloraPlus Vaginalgel 5 ml
  109 kr