Inflammation Lab

Det svenska företaget Inflammation Lab har utvecklat en produktserie av högsta kvalitet och med maximal effekt. Produkterna innehåller bara naturliga, veganska, icke-GMO-ingredienser med mycket hög biotillgänglighet. 

Naturen erbjuder allt du behöver för ett hälsosammare liv. Örter, blommor, rötter och antioxidanter är några exempel. Inflammation Lab har bara valt ingredienser som fungerar med din kropps egna funktioner.

Experterna på Inflammation Lab har mer än 25 års erfarenhet och kunskap om kosttillskott. Tillsammans med ledande forskare på området har de tagit fram de bästa produkterna som går att hitta på marknaden.

Inflammation Labs motto är DIN HÄLSA - VÅR PRIORITET!

Läs mer
Filtrera

D-vitamin som god tuggtablett från Inflammation Lab

Shine är en vitamin D-tablett för vuxna i godisformat. Njut av en tuggis med frisk smak av apelsin, innehåller en högkvalitativ vitamin D3 som blandats med kallpressad kokosolja.


Veganska kosttilskott från Inflammation Lab

Inflammation Lab Pure är ett 100% veganskt kosttillskott med nyttiga vitaminer, mineraler och örter. Innehåller bland annat rosmarin, nässla, parkslide och nypon. Kapslarna är även berikade med resveratrol, kolin och zink.

  • 100% veganskt kosttillskott
  • Innehåller bland annat rosmarin, nässla, parkslide och nypon
  • Även berikade med resveratrol, kolin och zink

Mina recept Sortiment Kampanjer Varumärken Mitt konto