Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan

Säg hejdå till mjäll och torr hårbotten!

IDA WARG Beauty står för moderna skönhetsprodukter och välbefinnande. Alla produkter är 100% veganska, cruelty-free och tillverkade i Skandinavien. Cure är en lugnande serie som återfuktar en torr och irriterad hårbotten med hjälp av Sodium PCA och Aloe Vera samtidigt som den aktiva ingrediensen Piroctone Olamine arbetar för att effektivt ta bort, samt förebygga, uppkomst av mjäll.

Nu har Cure serien fått en ny familjemedlem - Cure Scalp Serum, ett hårbottenserum designat för att ge intensiv fukt till en torr, irriterad hårbotten. Nedan kan du läsa mer om cure- trion och dess fördelar! Grönt hjärta

Här hittar du hela sortimentet från IDA WARG Beauty.

 • Vegan
  IDA WARG Cure Scalp Serum 100 ml
  349 kr
 • Vegan
  IDA WARG Cure Conditioner 250 ml
  219 kr
 • Vegan
  IDA WARG Cure Schampo 250 ml
  219 kr

Cure Scalp Serum

Säg hej till Cure Scalp Serum och adjö till torrhet, irritation och mjäll! Detta revolutionerande lugnande serum är designat för att ge intensiv återfuktning till torr och irriterad hårbotten. Den kraftfulla kombinationen av Sodium PCA och Aloe Vera arbetar tillsammans för att fylla på med fukt, vilket gör att din hårbotten återfuktad och återupplivad. Men detta är inte allt - serumet är även berikat med den aktiva ingrediensen Piroctone Olamine, en potent ingrediens som inte bara tar itu med befintlig mjäll utan också förhindrar att den återkommer.

Med regelbunden användning kommer Cure Scalp Serum att lämna din hårbotten en känsla av lugn, återfuktad och fri från obehag av torrhet och irritation. 

 • En lätt, fruktig doft av äpple och päron med inslag av blommor
 • 100% Vegan & Cruelty-free
 • Fri från sulfater och parabener

Applicering:
Applicera direkt på torr eller fuktig hårbotten. Massera serumet noggrant med fingertopparna och fördela det jämnt över din hårbotten. Skölj inte. Använd tillsammans med Cure Schampo och Cure Balsam för bästa resultat.

Cure Schampo & Balsam

Cure Schampo och Balsam vårdar ditt hår, förebyggar mjäll och lugnar irriterad hårbotten. Både schampo och balsam innehåller Piroctone Olamine, en aktiv ingrediens som minskar förekomsten av Malassezia-jäst. Produkterna innehåller även Sodium PCA som har en återfuktande effekt, lugnande Aloe Vera och peptider som hjälper till att stimulera hårväx. Formulan innehåller även extrakt från rödklöver som verkar lugnande på hud och hår.

 • En lätt, fruktig doft av äpple och päron med en antydan av blommor
 • 100% Vegan & Cruelty-free
 • Fri från sulfater och parabener

Applicering:
Massera in Cure Schampo i vått hår, löddra och skölj sedan noga. Massera därefter in Cure Balsam i fuktigt hår, gärna även i hårbotten, och låt verka en minut. Skölj sedan noga.