Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
IDA WARG Beauty Self Tanning Mousse Medium Dark 150 ml
Vegan

IDA WARG Beauty Self Tanning Mousse Medium Dark 150 ml

Finns i lager
134 kr
Hämta ut dina recept här!
Beskrivning

Ida Warg Beauty Self Tanning Mousse Medium Dark är en lättanvänd brun utan sol-mousse som ger dig en naturligt solkysst hud på bara några minuter. Med sin lättanvända formula är den enkel att applicera på hela kroppen. Den absorberas snabbt och ger en naturlig färg utan att lämna några fläckar eller kladdiga rester.

Ida Warg Beauty Self Tanning Mousse Medium Dark passar alla hudtyper och återfuktar huden i upp till 48 timmar, samtidigt som den ger en vackert solkysst färg. Produkten är vegansk och cruelty-free, vilket innebär att den inte testats på djur.

För bästa resultat rekommenderas det att du applicerar produkten på rengjord och torr hud med en tanning-mitt. Återfukta torra partier som armbågar och knän innan användning. Applicera sedan ett tunt lager över huden. Undvik kontakt med vatten och svett i minst 3 timmar efter applicering. Återfukta torra partier som armbågar och knän innan användning.

Produktfakta
Varumärke
EAN
7340074775040
Förpackningsstorlek
150 ml
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 107,20 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?