Meny
Mina recept Mina fullmakter, barn och djur Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan

Husdjurens kampanjfavoriter - Äntligen vardag

Nu är semestern över för de flesta - inklusive de fyrbenta familjemedlemmarna! Övergången från semester till vardagsrutiner kan kännas trög, därför har MEDS egna husdjurspanel tagit tillfället i akt och tipsar här om sina bästa kampanjprodukter. Vi vet alla att ett smarrigt snacks kan rädda en mulen tisdag, ett kosttillskott kan innebära lite extra dyrbar energi - och en uppblåsbar tratt kan hindra oss från att klia på ett sår eller myggbett som veterinären sagt att vi inte får röra. 

Aktiverande lek med Kitty Play Squeaking Black Bird

"Matte har hittat på att jag behöver dietfoder, men eftersom hon jobbar för mig så sa jag nej till det ovälkomna förslaget. Istället har jag motvilligt gått med på att öka min aktivitetsnivå - här har denna verklighetstrogna, pipande leksaksfågel varit min främsta motivation. Att jaga fåglar utomhus passar inte mig, det innebär allt för mycket ansträngning (och matte är vegetarian och uppskattar inte mina gåvor), därför kan vi båda varmt rekommendera denna leksak!"

Nova kan äntligen få komma i kontakt med hennes medfödda, om än begränsade, jaktinstinkter tack vare denna pipande fågelleksak. Både matte och Nova tycker att det är ett betydligt mer värdigt alternativ än att jaga fåglar utomhus. Win-win!

Köp Kitty Play Squeaking Black Bird här!

Om olyckan är framme: Uppblåsbar Hundkrage från Trixie

"Jag tror egentligen inte på konceptet krage, men denna variant är mycket mjukare än de där obehagliga plasttrattarna man får hos veterinären! Så bra att ha hemma (säger matte)."

Personligen hade Billie gärna rekommenderat något ätbart, men hennes matte insisterade på att hon skulle rekommendera denna uppblåsbara krage från Trixie. Låt gå då.

Köp Trixie Krage Uppblåsbar här!

Trixie Vitaminberikat Kattgräs - godare än inomhusväxterna

"Jag blev först förnärmad när min matte sa att jag inte fick tugga på hennes växter, men sedan hon presenterade detta alternativ så har vi nått en överenskommelse."

Alva har upptäckt att kattgräs har många fördelar. Det är helt ofarligt att tugga på, gott, går snabbt att odla och håller matsmältningen i god form. Dessutom får mattes växter äntligen vara ifred! Stämningen där hemma är numera god.

Köp Trixie Vitaminberikat Kattgräs här!

Förnya gamla leksaker med Trixie Catnipspray

"Testa att spraya gamla leksaker med denna spray. Jag vet inte varför, men de blir plötsligt jätteintressanta igen. Då slipper matte köpa nya leksaker hela tiden!"

Juni har ingen brist på leksaker hemma, men vill ändå slå ett extra slag för denna fantastiska kattmynta-spray. Den är rolig för matte också eftersom hon tycker att Juni blir extra tokig när den åker fram! Hon har till och med visat bilder och filmer för alla sina kollegor - flera, flera gånger.

Köp Trixie Catnip Spray här!

BuddyCare Salmon Oil - för en högklassig päls

"Jag undrade först varför matte tyckte att jag behövde laxolja - ni ser ju att min päls redan är i världsklass (om ni inte blev bländade av dess glans såklart). Sen provade jag - och jag har aldrig haft en sådan högklassig kalufs! Matte har till och med undrat om hon själv skulle prova den."

Sally vill också rapportera att denna laxolja har en utsökt smak och gynnar både hjärta och och leder. Den kan avnjutas som den är eller blandas med färskfoder eller våtfoder. Succé!

Köp BuddyCare Salmon Oil här!