Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan

Hudvård med Jorgobé

Jorgobé är ett prisvinnande, danskt hudvårdsmärke, som utvecklar hudvårdsprodukter till både män och kvinnor och är specialister på innovativa formler baserat på naturliga, kraftfulla ingredienser. Jorgobé värdesätter kvalitet, enkelhet och hållbarhet och väljer noggrant ut ingredienser som har en dokumenterad vetenskaplig effekt. Jorgobé erbjuder ett komplett sortiment av ansiktsmasker, micellar vatten, närande serum och ansiktscreme. Som ger synliga resultat och hjälper dig att få en ren, vacker och sund hud. Alla produkter är utvecklade och producerade i Danmark och är 100% veganska.

Här hittar du hela sortimentet från Jorgobé.

 • Vegan
  Jorgobé Retinol Night Treatment 50 ml
  395 kr
 • Vegan
  Jorgobé White Tea Balancing Cream 50 ml
  219 kr
 • Vegan
  Jorgobé Bakuchiol Face Oil 30 ml
  395 kr

Produkttips med @glowaddictions

Vi har tagit hjälp av hudvårdsinfluensern @Glowaddiction som guidar oss igenom några utvalda produkter från Jorgobé. Alla produkter är unisex och helt veganska. Häng med!

Jorgobé Niacinamide Serum

En riktig klassiker som har blivit populär bland många. Serumet är utformat för att återställa hudens naturliga balans. Detta högkoncentrerade och näringsrika serum arbetar för att jämna ut hudtonen, göra hudstrukturen slätare och minska förekomsten av pigmentfläckar och rodnader. Samtidigt ger det huden skydd och lugn, samt ökar fastheten och minskar porstorleken.

Jorgobé 2% BHA Exfoliating Toner

En djuprengörande toner med 2% BHA-syra, löser upp tilltäppta porer, samt reducerar orenheter, rynkor och fina linjer – för en hud som återfår sitt naturliga glow och blir mjukare, jämnare och ser mer strålande ut. 

 • Vegan
  Jorgobé 2% BHA Exfoliating Toner 150 ml
  319 kr
 • Vegan
  Jorgobé Niacinamide Serum 50 ml
  169 kr

Jorgobé Retinol Night Treatment

Retinol Night Treatment är en anti-ageing nattcreme som effektivt reducerar ålderstecken och ger en fuktboost som varar i upp till 72 timmar. Den unika formulan reducerar rynkor, pigmenteringar, solskador och orenheter samtidigt som hudens naturliga struktur förbättras.

Jorgobé Bakuchiol Face Oil

Bakuchiol – naturens alternativ till retinol – som boostar hudens produktion av kollagen. Fina linjer och rynkor reduceras och huden blir silkeslen. Den unika kombinationen av ingredienser ger en slätare och hudföryngrande effekt, och huden strålar av hälsosam glow! 

Jorgobé White Tea Balancing Cream

En snabbabsorberad dagcreme som lugnar och återfuktar huden samt reducerar talgproduktionen och jämnar ut hudtonen. Hudens naturliga balans återställs och skyddas mot för tidigt åldrande.