Meny
Mina recept Mina fullmakter, barn och djur Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan

Hudterapeuten Sofies prisvärda hudvårdstips

Behöver du tips på bra och prisvärd hudvård? Då har du kommit rätt. Vi har tagit hjälp från vår hudterapeut Sofie, som också går under namnet SkincarebySofie. Här berättar hon om sina plånboksvänliga favoriter.

Sofie gör även avancerade och resultatinriktade hudvårdsbehandlingar i salongen på Rörstrandsgatan 32 i Stockholm. Vill du boka en tid? Klicka här! Hon är en stjärna ⭐️ 

Sofie Loves ✨

KORA ORGANICS Noni Glow Sleeping Mask 100 ml

En riktig fuktboost under natten! Reducerar utseendet av fina linjer och rynkor och ger dig en mjuk och återfuktad hud. Självklart kan du också använda masken under dagtid!

Dermaceutic Tri Vita C30 30 ml

Ett kraftfullt C-vitaminserum som innehåller 3 olika sorters C-vitamin för att nå alla hudens lager. Ett utjämnande serum som jobbar på dina kollagena och elastina fiber och ger ett friskt lyster! Glöm inte SPF under dagtid när du använder denna produkt ✨

Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask 50 ml

En trippelverkande peeling mask som innehåller AHA och enzymer för att ta bort döda hudceller och ge dig ett fantastiskt glow! Perfekt för att pigga upp en livlös hud. För bästa resultat använd fuktmask efter du exfolierat din hud.

Eneomey Stim Renew 15 50 ml

Denna antiaging-produkt förstärker elasticiteten och fastheten i huden. Den kickar igång cellförnyelsen och återfuktar huden intensivt.

COSRX One Step Green Hero Calming Pad 70 st

Milda rengöringspads som kan användas efter rengöring för att fräscha upp huden ytterligare! Innehåller PHA som verkar milt exfolierande och passar därför även en känslig hudtyp. Innehåller grönt te som har en lugnande effekt på huden.

It'S SKIN Hyaluronic Acid Moisture Mask Sheet 17 g

En sheetmask som innehåller massor av fukt. Den innehåller hudens naturliga pH-balans och återuppbygger huden. Perfekt för torr och trött hud!