Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan

Upptäck kraften i rena och kvalitativa proteinpulver

Vill du veta mer om kroppens viktigaste byggstenar? Då är det dags att utforska proteiner! Dessa näringsrika ämnen är avgörande för vår överlevnad och spelar en central roll i våra kroppar.

Varför är protein så viktigt?

Protein är inte bara viktigt för att bygga muskler och stärka hår och naglar, det är även avgörande för att skapa enzymer, hormoner och till och med DNA. För den som tränar är protein särskilt viktigt för att stödja muskeltillväxt och underhåll, samtidigt som det ger en känsla av mättnad som varar längre och hjälper till att reglera blodsockernivåerna.

Utforska aminosyrornas värld

Alla proteiner är uppbyggda av aminosyror, där vissa är essentiella och måste tillföras via kosten. Att förstå vilka livsmedel som är rika på dessa aminosyror kan hjälpa dig att skapa en balanserad kost och maximera dina hälsofördelar. Exempel på livsmedel som innehåller en bra balans av alla essentiella aminosyror är kycklingbröst, ägg, quinoa och sojabönor.

Förstå BCAA och EAA

BCAA (grenade aminosyror) och EAA (essentiella aminosyror) är populära kosttillskott som kan hjälpa till att främja muskeltillväxt och stödja kroppens celler och vävnader. Även om dessa tillskott kan vara användbara är det viktigt att komma ihåg att en balanserad kost är det bästa sättet att få i sig alla nödvändiga näringsämnen.

Välj rätt proteinkällor

När det gäller proteinkällor finns det en mångfald av alternativ att välja mellan. Baljväxter, nötter, frön, fullkorn och animaliska produkter som kött, fisk, fågel, ägg och mejeriprodukter är alla utmärkta källor till protein. Genom att variera dina proteinkällor kan du säkerställa att du får alla nödvändiga näringsämnen för en hälsosam livsstil. Försök att välja närproducerat och ekologiskt så långt som möjligt.

 • 20%
  Vegan
  Holistic PWO Jordgubb Vattenmelon 345 g
  239,20 kr 299 kr
 • 20%
  Vegan
  Holistic Kreatin 400 g
  239,20 kr 299 kr
 • 20%
  Vegan
  Holistic Glutamin 400 g
  279,20 kr 349 kr
 • 20%
  Vegan
  Holistic Magnesium 120 mg 90 kapslar
  125,60 kr 157 kr

Holistics högkvalitativa träningsprodukter

Holistic erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa kosttillskott inom träning, exempelvis aminosyror (EAA & BCAA), PWO och proteinpulver. Holistic Vassleprotein har en hög proteinhalt och innehåller alla essentiella och icke essentiella aminosyror i rätt balans och kan användas både vid intensiv träning och för dagligt proteinbehov. Vassleråvaran kommer uteslutande från kor på nordiska gårdar (Sverige, Norge, Finland) för att säkerställa högsta kvalitet och renhet.

För att göra vassleproteinet mer lättsmält innehåller det matsmältningsenzymer, som förbättrar proteinupptaget och bryter ner laktos. Detta gör produkten perfekt även för de som är lite eller måttligt känsliga mot laktos. Mineralen krom är tillsatt för att det bidrar till att upprätthålla normala blodsockernivåer.

Missa inte vår senaste produktnyhet Clear Whey med smak av mango och litchi. Det är ett ultrafiltrerat vassleproteinisolatet framställd med en speciell membranfiltreringsteknik för att erbjuda en av de renaste och mest högkoncentrerade formerna av vassleprotein. Med sin uppfriskande och fräscha smak liknar den mer saft än en traditionell, mjölkig proteinshake.

Holistic tummar aldrig på sina recepturer eller syn på att hälsa alltid ska betraktas ur ett helhetsperspektiv. För dig som vill optimera din hälsa så kan du lita på att deras tillskott alltid genomgått en omfattande produktutveckling tillsammans med näringsexperter, med senaste forskning som grund. Våra produkter är högkvalitativa, lättupptagliga, rena och effektiva – helt utan onödiga tillsatser.

Referenser

Brunnberg, M. Paulun, F. (2017). Modern Näringslära (upplaga 1). Svenska Näringsakademin förlag

Svenska Livsmedelsverket. (u.å). Protein. Hämtad 2023-10-18, från: Protein (livsmedelsverket.se)

Matkalkyl.se. (u.å). Lista över livsmedel som innehåller mest protein. Hämtad u.å, från: Lista över livsmedel som innehåller mest protein (matkalkyl.se)