Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

PCR-test

Här kan du beställa PCR-test hos MEDS Apotek och enkelt testa dig hemma. Ditt test skickas sedan i väg för laboratorieanalys för att se om du har en pågående infektion av covid-19. Behöver du få hem ditt test snabbt? Köp ditt PCR-test med expressleverans.

PCR-test för hemmabruk 

Ett PCR-test används för att ta reda på om du har eller nyligen har haft sjukdomen covid-19. Hos MEDS kan du köpa Dynamic Codes PCR-test som du enkelt genomför hemma. Det är ett självprovtagningskit som du beställer hem och sedan skickar i väg för laboratorieanalys när du tagit provet. Analysen som genomförs är samma som används inom vården och kan med hög tillförlitlighet upptäcka om du har covid-19 eller inte. Du får ditt testsvar inom 2 vardagar från det att provet kommit till Dynamic Codes laboratorium. Om du får ett negativt testresultat kan du även ladda ner ett intyg. Intyget ska dock inte användas som reseintyg.

När ska man ta PCR-test? 

Folkhälsomyndigheten rekommenderar att du gör tar ett PCR-test när du känner symtom kopplade till covid-19. Det är viktigt att du tar testet så tidigt som möjligt eftersom tillförlitligheten minskar om du testar dig senare än en vecka efter att du fått symtom.

Om du behöver snabbare provsvar

Om du behöver ett snabbt provsvar kan du ta ett antigentest. Det ger dig ett testresultat redan efter 10–30 minuter medan ett PCR-test skickas iväg för analys i laboratorium. PCR-test har ännu högre tillförlitlighet och kan upptäcka pågående covid-19 vid lägre virusmängder än antigentest.

Visa mer
Filtrera 0
Sortera
1 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
självtester
självtester 1
Visa alla
Visa färre
Varumärken 0
Mina val
dynamic code
dynamic code 1
Visa alla
Visa färre