Meny
Mina Recept
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
Munskydd Pro Typ IIR 50 st

Munskydd Pro Typ IIR 50 st

Finns i lager
49 kr
Handla nu - betala inom 14 dagar
Walley logga
Det här är en CE-medicintekniskt produkt.
Beskrivning

Munskydd Pro typ IIR För engångsbruk uppfyller de högsta kraven för medicinska munskydd enligt EN 14683:2019 typ IIR. Det används för att skydda omgivningen från smitta. Munskydd typ IIR skyddar mot vätskestänk, har en hög filterförmåga (BFE >98%) och samtidigt lågt andningsmotstånd. Med högsta möjliga prestanda är detta munskydd godkänt för användning i såväl operationssal som i allmänna miljöer.
 
Produkten är avsedd för engångsbruk. 
 
Läs instruktionerna före användning.
Medicinska munskydden som är avsedda att användas i operationssalen och på vårdinrättningar och är utformade för att skydda hela arbetsmiljön.
 
Munskydd av typ II är huvudsakligen avsedda att användas av sjukvårdspersonal i ett operationsrum eller andra medicinska miljöer med liknande höga krav, men kan även användas i allmänna miljöer där social distansering är önskvärt men svårt att uppnå. Ett särskilt fall, som också omfattas av den europeiska lagstiftningen om medicinsk utrustning, är det där bäraren vill skydda sig mot stänk av potentiellt förorenade vätskor. Ett munskydd som även skyddar mot vätskestänk benämns typ IIR.

EAN
7350121410008
Förpackningsstorlek
50 st