Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan

Hitta rätt serum med La Roche-Posay

Vilket serum passar dig? La Roche-Posay har serum som erbjuder en lösning för alla hudtyper och hudutmaningar. Upptäck deras utbud med olika serum och hitta den perfekta matchningen till dig och din hud.

HYALU B5: FUKTGIVNING

Hyalu B5 Serum består av molekyler från hyaluronsyra i två olika storlekar. Storleken på molekylen har inverkan på hur den tas upp av huden och därmed effekten av den. De stora hyaluronsyra-molekylerna hjälper med att återuppbygga hudens fuktbarriär och fylla ut fina linjer på hudens yta. De små molekylerna får hyaluronsyran att tränga igenom hudens yttersta lager och ger fukt.

Hyalu B5 serum minskar effektivt rynkor och fina linjer och ger huden mera fyllighet. Detta serum kan användas dagligen både morgon och kväll. Applicera ett par droppar av serumet på rengjord hud före du använder din dag- eller nattkräm.

NIACINAMIDE 10: MOT PIGMENTERING

Niacinamide 10 serum är ett verkningsfullt serum som består av 10% niacinamid, som hjälper huden att motverka pigmentering på tre sätt.

1) Niacinamid minskar överflödigt melanin i huden som visar sig som mörka fläckar och bidrar därmed till en jämnare hudton. 2) Samtidigt har niacinamid en lugnande verkan på huden och hjälper med att begränsa effekten av yttre påverkningar. 3) Sist men inte minst stärker niacinamid hudens barriärfunktion så huden inte torkar ut.

Niacinamide 10 kan användas både morgon och kväll på den rengjorda huden på ansikte och hals. Följ upp med ansiktskräm och solskydd på dagen.

VITAMIN C10: FÖR GLÖD OCH UTSTRÅLNING

Vitamin C10 är ett antioxidant-serum för hud som saknar glöd och utstrålning. Den unika formulan i detta serum består bland annat av ren C-vitamin, som är en kraftig och verkningsfull antioxidant för huden. C-vitamin är en vattenlöslig vitamin, vilket betyder att kroppen har lätt att ta upp men inte lagra den.

Serumet hjälper effektivt att tillföra lyster och utstrålning till huden. Detta serum kan appliceras varje morgon på den rengjorda huden i ansiktet. Undvik att använda serumet i området runt ögonen.

EFFACLAR: FÖR HUD MED TENDENS TILL AKNE

Effaclar Serum har en formula med tre olika syror för en optimal verkan mot finnar, pormaskar och märken, väl ägnad för hud med tendens till akne. Det innehåller tre olika peelingsyror: LHA, glykolsyra och salicylsyra, som hjälper med att rengöra porer, göra hudytan slätare och påskynda hudförnyelsen.

Effaclar Serum appliceras varannan kväll i ansiktet på rengjord hud. Undvik att använda serumet i ögonområdet. Använd solskydd under och efter användning av detta serum.

OBS: Det är viktigt att du kommer ihåg att använda solkräm eller dagkräm med minst SPF15 i din morgonrutin efter att du har använt Niacinamide 10 Serum, Effaclar Serum eller Vitamin C10 Serum, eftersom de innehåller ingredienser som kan göra din hud känsligare för solljus. Ett tips från La Roche-Posay är storsäljaren Anthelios UVMune Ultra Light Cream SPF50+: