Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Tvättmedel

Smuts är omöjligt att undvika men behöver inte vara omöjligt att bli av med. Kläder och tyg som används blir någon gång smutsigt och behöver rengöras. Olika textilier kräver rengöring med olika egenskaper. 

Här kan du köpa ditt tvättmedel hos MEDS! Hos oss hittar du skonsamma, oparfymerade och ekologiska tvättmedel och sköljmedel som passar de flesta. Vi har även fläckborttagning som du kan använda till både kläder och möbler när olyckan varit framme.

Behandla fläckarna innan du tvättar

Fläckar på kläder som går att tvätta i maskin kan ibland behöva lite mer bearbetning. Därför kan du med fördel använda fläckborttagningsmedel i form av pulver, spray eller gel innan du tvättar för att få ännu bättre effekt. Idag finns också fläckborttagare med aktivt syre. Syret rengör istället för oönskade kemikalier och är skonsamt mot dig, tyget och miljön.

Flytande tvättmedel eller pulver?

Flytande tvättmedel löser ofta upp sig bättre i maskinen än pulver. Det blir färre avlagringar i tvättmaskinen och det fördelar sig bättre bland smutstvätten. Risken för att medlet sitter kvar i kläderna efter sköljning är också mindre om du använder flytande. Pulver och kapslar brukar dock vara mest effektivt för plånboken och miljön eftersom det ofta är mer koncentrerat och lättare att dosera.

Tvättmedel för vita kläder

Vittvättmedel som pulver är bra om du vill att dina vita kläder ska fortsätta vara skinande vita. Vissa vittvättmedel har också fläckborttagning och tvätt i ett, utan att kompromissa i effektivitet. Det finns också medel för vittvätt i flytande form, men innehåller då inte blekmedel. Det är blekmedlet som gör att kläderna ser extra vita och fräscha ut.

Miljövänligt tvättmedel

Vill du vara extra snäll mot miljön finns det nu många schyssta produkter. Mulieres flytande tvättmedel kommer i en miljösmart pappersförpackning som är lätt att återvinna. Det är dessutom både eko och veganskt! Tvättmedel från Ocean tvättar rent med enzymer istället för kemikalier och är märkt med Bra Miljöval. Snällt mot dig, snällt mot miljön!

Fläckborttagning för soffa och matta

De flesta har nog spillt något på mattan eller soffan någon gång. Stora textilier kan vara svåra att rengöra då de sällan går in i tvättmaskinen. Detta löser du enkelt med fläckborttagning från exempelvis Vanish. Bara spraya fläcken och vänta, så blir tyget rent och fint igen. Vill du fräscha upp soffan eller andra textilier har Ren Logik textilspray med härliga dofter!

Visa mer
Filtrera 0
Sortera
47 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 7
Kampanj 0
Vegan 8
Nyheter 13
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
doftljus & doftpinnar
tvättmedel
doftljus & doftpinnar 1
tvättmedel 47
Visa alla
Visa färre
Varumärken 0
Mina val
cleen
ecoclean
galltvål
mulieres
neutral
ocean
ren logik
vanish
washologi
woodwick
cleen 1
ecoclean 2
galltvål 1
mulieres 4
neutral 2
ocean 6
ren logik 4
vanish 13
washologi 13
woodwick 1
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
ekologisk
parfymfri
vegan
ekologisk 7
parfymfri 8
vegan 8
Visa alla
Visa färre
Just nu visas 40 av 47 produkter