Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Diskmedel

Med ett bra diskmedel får du ett skinande rent resultat! Vi har maskindiskmedel som effektivt löser fett och handdiskmedel som är skonsamma mot dig och naturen! Här kan du köpa diskmedel för alla behov från bland annat Finish, Ren Logik, Eco Clea och Mulieres! Vi har även diskborstar och disktrasor som är snälla för både människa och miljö.

Diskmedel för handdisk

Handdiskmedel är flytande diskmedel med en lätt skummande effekt. De blandar sig bra i varmt vatten och är effektivt fettlösande. Dessutom brukar de ha härliga dofter som gör det lite trevligare att diska!

Om du gillar friska dofter så rekommenderar vi flytande diskmedel för handdisk från EcoClean. De är veganska, ekologiska och doftar härligt av eucalyptus, lavendel eller citronmeliss!

Två av våra mest säljande handdiskmedel är: 

1) MAM Sensitive handdiskmedel. Det är extra vänligt mot huden och helt parfymfritt. Därför passar det också bra för nappflaskor och nappar.

 2) Ren Logik diskmedel. Deras diskmedel för handdisk kommer i en praktisk pump. Diskmedlet är drygt, räcker länge och har en fräsch doft av citronblomma. Dessutom är det snällt både mot dig, disken och miljön.

Diskmedel för maskin

För diskmaskiner behövs speciella diskmedel som inte skummar. Dessa brukar vara lite starkare och finns i flera varianter. De flesta maskindiskmedel kommer som en färdig tablett. Tabletter är enkla att dosera och hantera vilket gör dem till ett populärt val. Finish har många produkter för maskindisk och deras diskmaskinstabletter är både billiga och effektiva.

Finish diskmedel finns i flera varianter som Finish Quantum, Finish Classic och Finish All In One. De är alla effektiva och enkla att dosera eftersom de kommer i färdiga tabletter.

Ocean Diskmedel ger dig ett extra drygt diskmedel för maskindisk. Deras diskmedel rengör med enzymer för att lösa upp fett, intorkad mat och missfärgningar. Disken blir ren, blank och helt fri från rester.

För en extra fräsch och ren diskmaskin kan du använda en diskmaskinsrengöring. Finish Maskinrengöring rengör din maskin för att få en ännu renare och fräschare disk! En spolglans gör dessutom din disk extra blank och fin.

Miljövänliga diskmedel

Vissa diskmedel kan innehålla ämnen som påverkar vår hälsa och miljö negativt. Det finns en hel del miljövänliga och skonsamma diskmedel för både handdisk och maskindisk. Dessa rengör effektivt samtidigt som det är snällt mot miljön och dig som diskar.

Mulieres diskmedel för diskmaskin är ekologiska och levereras i en miljövänlig pappersförpackning. Diskmedlet är enkelt att dosera eftersom de är i tabletter. Det gör det också mer skonsamt för dig som hanterar diskmedlet.

EcoClean har diskmedel som både är ekologiska och veganska. Ren Logik diskmedel är veganska och snällt mot dig som använder det.

Disktrasor och diskborstar

Underlätta diskningen med rätt grejer! En bra diskborste gör det enklare att göra rent. Diska Diskborste är riktig billiga diskborstar som dessutom är enkla att använda. Om du vill minska på plasten kan vi rekommendera en diskborste i bambu från Ren Logik.

Ren Logik har dessutom en härlig disktrasa i cellulosa och bomull som går att tvätta flera gånger om. Den tillverkas i Sverige och kommer som tvåpack.

Visa mer
Filtrera 0
Sortera
48 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 4
Kampanj 0
Vegan 4
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
amma & mata
diskmedel
amma & mata 1
diskmedel 48
Visa alla
Visa färre
Varumärken 0
Mina val
diska
ecoclean
finish
herobility
häxan
mam
meraki
mulieres
ocean
ren logik
yes
diska 1
ecoclean 3
finish 18
herobility 1
häxan 1
mam 1
meraki 1
mulieres 1
ocean 1
ren logik 4
yes 16
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
ekologisk
parfymfri
vegan
ekologisk 4
parfymfri 4
vegan 4
Visa alla
Visa färre
Ren Logik Disktrasa 2-pack
49 kr (Rek.pris 69 kr)
Ren Logik Diskborste Bambu
49 kr (Rek.pris 79 kr)
Ren Logik Refill Diskbortshuvud
34 kr (Rek.pris 49 kr)
Just nu visas 40 av 48 produkter