Meny
Mina recept Mina fullmakter, barn och djur Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan

Ny hårvårdsserie från ACO

Nya hårvårdsserien från ACO


ACO Hair Care Moisturising Shampoo, Återfuktande Schampo, 250 ml

 

Ett återfuktande och färgbevarande schampo som vårdar och ger glans till normalt hår. Formulan är härligt löddrande och innehåller bland annat fuktighetsgivande pantenol och näringsrika aminosyror. Antioxidanter bidrar till att bevara färgat hår. Schampot rengör skonsamt för en balanserad och återfuktad hårbotten med ett hår som känns mjukare och fräschare med en härlig lyster. 

ACO Moisturising Shampoo är en effektiv och mild rengöring som passar även en känslig hårbotten och som har en vårdande och återuppbyggande effekt på hårstråna. Formulan är mjuk och ger ett elegant löddrande med en mild doft. Dessutom är formulan vegansk och dermatologiskt testad.

Massera in i vått hår och hårbotten och skölj sedan ur. För bästa resultat, använd i kombination med ACO Moist & Repair Conditioner.

ACO Hair Care Repairing Shampoo, Reparerande Schampo Torrt Hår, 250 ml

 

Ett återfuktande och återuppbyggande schampo som stärker och vårdar torrt och skadat hår. Med hjälp av bland annat återfuktande pantenol och stärkande veteprotein får håret både en stärkande effekt och en välkommen glans. 

ACO Repairing Shampoo är en effektiv och mild rengöring som passar även en känslig hårbotten och som har en vårdande, färgbevarande och reparerande effekt på hårstråna. Schampoformulan är mjuk och ger ett elegant löddrande med en mild doft. Dessutom är formulan vegansk och dermatologiskt testad.

Massera in i vått hår och hårbotten och skölj sedan ur. För bästa resultat, använd i kombination med ACO Moist & Repair Conditioner.

ACO Hair Care Volumising Shampoo, Volymgivande Schampo , 250 ml

 

Volymgivande schampo som ger fyllighet till fint hår och som samtidigt har en balanserande effekt på din hårbotten. Schampot tillför volym och stärker strukturen i håret utan att tynga ner. Med hjälp av bland annat återfuktande och mjukgörande pantenol, och volymgivande och stärkande risprotein, får håret både en tjockare känsla och en vacker glans.

ACO Volumising Shampoo är en effektiv och mild rengöring som passar även en känslig hårbotten och som har en vårdande, färgbevarande och återuppbyggande effekt på hårstråna. Schampoformulan är mjuk och ger ett elegant löddrande med en mild doft. Dessutom är formulan vegansk och dermatologiskt testad.

Massera in i vått hår och hårbotten och skölj sedan ur. För bästa resultat, använd i kombination med ACO Volumising Conditioner.

ACO Hair Care Moist & Repair Conditioner, Återfuktande Balsam, 200 ml 

 

Ett vårdande och reparerande hårbalsam som både återfuktar ditt hår och ger det näring. Bidrar till att återuppbygga strukturen i skadat hår. Balsamet innehåller bland annat växtbaserade oljor som ger håret en naturlig glans och en härligt frisk känsla, liksom återuppbyggande och näringsgivande ceramider. Håret känns mjukare, slätare och mer glansigt. 

ACO Moist & Repair Conditioner är ett effektivt och milt balsam som passar även en känslig hårbotten och som har en vårdande, färgbevarande och återuppbyggande effekt på hårstråna. Formulan är mjuk med en mild doft. Vegansk och dermatologiskt testad. 

Applicera genom längderna efter schamponering, låt verka i minst tre minuter och skölj sedan ur. För bästa resultat, använd i kombination med ACO Moisturising Shampoo eller ACO Repairing Shampoo.

ACO Hair Care Volumising Conditioner, Volymgivande Balsam, 200ml

 

Ett vårdande och näringsgivande hårbalsam som både ger håret en naturlig glans och en fylligare känsla, samt har en vårdande och balanserande effekt på din hårbotten. Balsamet stärker håret utan att tynga ner och mjukgör för att lättare kunna kamma ut. Innehåller bland annat näringsrika, växtbaserade oljor och stärkande risprotein.

ACO Volumising Conditioner är ett effektivt och milt balsam som passar även en känslig hårbotten och som har en vårdande, färgbevarande och återuppbyggande effekt på hårstråna. Formulan är mjuk med en mild doft. Vegansk och dermatologiskt testad. 

Applicera genom längderna efter schamponering, låt verka i minst tre minuter och skölj sedan ur. För bästa resultat, använd i kombination med ACO Volumising Shampoo.