Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
  • Priorin 60 kapslar
  • Priorin 60 kapslar
  • Priorin 60 kapslar
  • Priorin 60 kapslar
  • Priorin 60 kapslar

Priorin 60 kapslar

Finns i lager
339 kr*
*Kan ej kombineras med rabattkoder
  • Kapslar för hårbottenhälsa och hårväxt
  • Näringsrikt komplex för starkare och friskare hår
  • Ge ditt hår näring inifrån
Hämta ut dina recept här!
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn
Beskrivning
Priorins hårprodukter är speciellt framtagna för dig som vill återfå ett starkt och välmående hår. Välbeprövad sammansättning med L-cystin, hirsextrakt, pantotensyra samt med biotin som bidrar till att bibehålla ett normalt hår.

Priorin® kapslar är ett kosttillskott som tillför en skräddarsydd uppsättning av näringsämnen såsom vitaminer (biotin och pantotensyra), aminosyra (L-cystin) och hirsextrakt direkt till hårrötterna. På grund av hårets långsamma tillväxt bör Priorin användas under minst 3 månader för att uppnå bästa resultat.

Vetenskapligt testad: För ett märkbart starkare, fylligare och glansigare hår efter 12 veckor*. Priorin® kapslar är Nr 1 i Europa, mest sålda kosttillskott för hår!** Den rekommenderade dagliga dosen är två kapslar dagligen under de första 90 dagarna. Efter det kan du ta en kapsel per dag som underhållsdos, eller fortsätta ta två kapslar per dag.

Priorin® Kapslar finns i två förpackningsstorlekar:
Priorin® 60 Kapslar och Priorin® 180 Kapslar.

*Nr 1 mest sålda kosttillskott för hår: Nicholas Hall’s Europe CHC database, DB6 2021. Priorin® Kapslar är ett kosttillskott som är lämplig för vuxna och barn över 11 år. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en väl balanserad kost eller en hälsosam livsstil.
**Livsmedelsstudie med 109 deltagare, Food Study Report, 2017, F. Reber/ S. Rharbaoui.

Produktfakta
Varumärke
EAN
5705728721606
Förpackningsstorlek
60 st
Dosering & Användning
På grund av hårets långsamma tillväxt bör Priorin användas under minst 3 månader för att uppnå bästa resultat.

Startdos: Tag 2 kapslar per dag under de 3 första månaderna. Kapslarna bör sväljas hela med lite vätska.

Underhållsdos: Tag 1 kapsel per dag. De skall sväljas hela tillsammans med lite vätska. Priorin är väl tolererad och kan med fördel användas under en längre tid.

Om du är allergisk mot något av innehållsämnena skall Priorin inte användas. Gravida och ammande bör rådfråga läkare/barnmorska innan användning.

Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost.

Innehåll

Innehåll per 2 kapslar:
Biotin 0,2 mg
L-cystin 6 mg
Hirsextrakt 420 mg
Pantotensyra 27,5 mg
Kapseln innehåller gelatin från nötkreatur.

Ingredienser: VETEgroddsolja, hirsextrakt, geleringsmedel (gelatin, från nötkreatur, halal), fuktighetsbevarande medel (glycerol), förtjockningsmedel (gult bivax), pantotensyra, emulgeringsmedel (sojalecitin), biotin, cystin, stabiliseringsmedel (magnesiumoxid), arom (vanillinarom, acetanisol), färgämnen (järnoxider).

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 339 kr
Köps ofta tillsammans
Produktrekommendationer
Något för dig?