Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Hårspännen & klämmor

Oavsett om du behöver hålla koll på en spretig frisyr eller fixa det sista på stilen så är en hårklämma eller ett hårspänne guld värt! Här hittar du stora och små hårspännen och hårklämmor i svart, silver och andra färger! Välj bland märken som Corinne, ByBarb, Dazzling och många fler!

Hårklämmor för vardag och fest

Hårklämmor och hårspännen går att använda vid nästan precis alla tillfällen. Till vardags kan en stor hårklämma vara bra för att hålla ordning på ditt hår – men de kan såklart vara pricken över i:et för din look också.

En bra hårklämma eller hårband kan också underlätta din hudvårdsrutin. En stor hårklämma kan till exempel hålla håret borta från ansiktet när du ska sminka dig. Om du vill duscha men inte blöta ner håret så kan du enkelt sätta upp det med en klämma.

Festliga hårklämmor

Vill du hellre ha en hårklämma för festligare tillfällen? En håruppsättning kan bli riktigt lyxig och fin med en klämma som håller ihop frisyren. För en lite stiligare vardag kan du alltid välja en hårklämma med något fint mönster.

Fixa stilen med hårspännen

Ha gärna lite olika hårspännen och hårklämmor hemma för att kunna variera. Olika stilar kräver olika accessoarer. För ännu mer 90-tals-look kan du med fördel testa en liten hårklämma med strass och bling. Vik undan luggen och fäst den enkelt med en liten hårklämma. Små hårklämmor med glitter kan du köpa här på MEDS från flera varumärken.

Bobbipins

Bobbipins är en riktig räddning ibland! De är smidiga, stilrena, enkla och passar till nästan allt. En bobbipin är ett litet och enkelt hårspänne som diskret håller ordning på din frisyr. De finns i flera färger där svart och brons är bland de mest populära.

Bobbipins är ett toppenbra alternativ till hårklämmor och hårspännen för tunt hår. De är skonsamma och snälla mot håret samtidigt som de håller stråna på plats. Komplettera gärna din frisyr med ett par pins för att justera det där sista.

Visa mer
Filtrera 0
Sortera
36 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 0
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
håraccessoarer
håraccessoarer 36
Visa alla
Visa färre
Varumärken 0
Mina val
bybarb
dazzling
meds by meds
bybarb 18
dazzling 16
meds by meds 2
Visa alla
Visa färre
Hårtyp 0
Mina val
alla hårtyper
alla hårtyper 16
Visa alla
Visa färre