Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Hårband & diadem

Liva upp din frisyr och outfit med ett fint hårband eller diadem. Håraccessoarer som diadem och hårband kommer i alla möjliga färger och former och kan snygga till vilken look som helst. Ett hårband är inte bara fint att bära, det är även praktiskt för att få undan håret från ansiktet. Här på MEDS kan du köpa hårband som du kan använda när du sminkar dig, mjuka hårband, och fina diadem för alla tillfällen.

Piffa upp din outfit

Håraccessoarer är en trend som aldrig går ur tiden. Det är perfekt att använda för att piffa upp och skapa en fulländad outfit. Du kan använda ett vackert hårband eller ett diadem för att styla snygga frisyrer och uppsättningar. Välj en färg och typ av hårband som kompletterar din look. Har du en dålig hårdag kan du alltid sätta på dig ett trendigt hårband eller ett fint diadem. I vårt utbud av håraccessoarer hittar du diadem och hårband som passar utmärkt både till fest och till vardags.

Hårband för alla tillfällen

Du kan använda hårband eller diadem vid flera olika tillfällen. Det är den ultimata håraccessoaren för att hålla håret borta från ansiktet när du tränar, under tiden som du gör din hudvårdsrutin eller när det är blåsigt väder. Det finns både tunna hårband och tjocka hårband i färger som svart, brunt, vitt, rött och många fler. Du kan välja att anpassa ditt hårband efter din stil. Vill du ha en sportig look kan du välja ett tunt och vardagligt hårband, för en festligare look kan du använda ett hårband med blommor eller glitter som gör att du skiner i vimlet. Vi har ett brett sortiment av hårband för dam, herr och barn.

Diadem efter säsong

Ett diadem är inte bara en fin detalj som du kan sätta i håret. Precis som ett hårband, är ett diadem praktiskt för att hålla undan håret från ansiktet. Oavsett om du vill snygga till en vardaglig outfit eller skapa en rolig look finns det ett diadem för dig. Du kan även välja att anpassa ditt diadem efter säsong eller tillfälle. Under sommartid kan det vara fint med ett diadem med blommor, vid bröllop är det många som använder diadem med pärlor och till fest passar ett glittrigt diadem perfekt.

Hårband för barn

Ett hårband eller ett diadem är kanon för barn som älskar att leka och inte vill att håret är i vägen. Ett sött hårband med rosett eller ett diadem med knut är perfekta håraccessoarer för en bebis eller ett litet barn. Hårband för barn finns i ett oändligt antal roliga färger, former och mönster.

Hårband för smink

Förutom den vanliga typen av hårband finns det även ett brett hårband som du kan använda under tiden du sminkar dig eller gör din hudvårdsrutin. Det är praktiskt för att få undan håret från ansiktet och är perfekt att använda under tiden som du tvättar ansiktet och när du applicerar, eller tar bort ditt smink.

Visa mer
Filtrera 0
Sortera
4 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 0
Vegan 1
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
håraccessoarer
håraccessoarer 4
Visa alla
Visa färre
Varumärken 0
Mina val
dazzling
indy beauty
dazzling 3
indy beauty 1
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
vegan
vegan 1
Visa alla
Visa färre
Hårtyp 0
Mina val
alla hårtyper
alla hårtyper 4
Visa alla
Visa färre