Meny
Mina Recept
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan
  • Unisex_Nagelsvamp_Vinkel_7350038490544.jpg
  • Unisex_Nagelsvamp_Bak_7350038490544.png
  • Unisex_Nagelsvamp_Fram_7350038490544.png
  • Unisex_Nagelsvamp_Vinkel_7350038490544.png

Dynamic Code Självprovtagningskit för Nagelsvamp

Finns i lager
315 kr
Handla nu - betala inom 14 dagar
Walley logga
Det här är en CE-medicintekniskt produkt.
Beskrivning

Har du förtjockade och missfärgade naglar eller naglar som smular sönder, då kan det vara nagelsvamp. Nagelsvamp är vanligt och förekommer hos ca 10 % av den vuxna befolkningen i Sverige. Med vårt självprovtagningskit får du snabbt svar om du har nagelsvamp innan du påbörjar en behandling.

Om självprovtagningskitet ska användas för att kontrollera effekten av en behandling bör det ha gått minst 2 veckor efter en lokal behandling eller minst 4 veckor efter en systemisk behandling.

DNA-teknik ger hög säkerhet
DNA kanske främst förknippas med människor men faktum är att alla levande organismer har DNA. Det betyder att bl a svampar, bakterier och virus går att urskilja med hjälp av modern DNA-teknik. Därför har vi tagit fram ett DNA-prov för nagelsvamp som vi analyserar i vårt kvalitetssäkrade laboratorium. Svaret har en säkerhet på över 99,5 %, vilket gör att du kan känna dig helt trygg med våra prover och svar.

Vi analyserar ditt prov och ger svar inom 3 dagar*
För att ta reda på resultatet behöver du den analyskod som följer med självprovtagningskitet. Vi använder oss av anonyma analyskoder för ingen annan ska kunna se ditt resultat. Här på www.dynamiccode.com skriver du in koden för att få tillgång till ditt resultat. Resultatet är 99,5 % säkert och processen går snabbt. Senast tre dagar* efter det att provet ankommit till oss har vi ett resultat till dig.

Behandling av nagelsvamp
Lindriga angrepp av nagelsvamp på enstaka naglar kan du behandla med receptfria läkemedel som du applicerar på nageln. Vid svåra angrepp som ger besvär kan du behöva receptbelagda mediciner och behandlingen behöver ofta pågå under lång tid. Förändringar av naglar kan i många fall ha andra orsaker än nagelsvamp, t ex psoriasis, eksem eller skador p g a för trånga skor. Det är därför bra att ta ett nagelsvampsprov innan en behandling påbörjas.

Vi hjälper dig vidare
Om provet visar att du har nagelsvamp får du möjlighet att gå vidare till en digital vårdgivare från vår svarssida. En digital vårdgivare hjälper dig att komma igång med rätt behandling av nagelsvampen. Den första kontakten sker genom ett digitalt hälsoformulär som vid behov kompletteras med ett digitalt läkarmöte. Därefter kan vårdgivaren antingen skriva ut receptbelagt läkemedel eller berätta för dig vilket receptfritt läkemedel som är rätt för dig.

* Efter provets ankomst till vårt laboratorium, helgfri mån-fre.

Varumärke
EAN
7350038490544
Förpackningsstorlek
1 st
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 299 kr