Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan

Fylliga och långa fransar med Gynning Beautys Mascaror

Carolina Gynning Beauty består av högkvalitativa skönhetsprodukter med noggrant utvalda ingredienser för bästa effekt. Ett varumärke som andas lyx och glamour i Gynnings magiska värld! 

De första produkterna hon släppte var läppbalsam och läppglans. Nu har sortimentet utökats med två fantastiska mascaror, som vi kikar närmre på nedan!

Här hittar du hela sortimentet från Gynning Beauty.

 • Vegan
  Gynning Beauty Overcurl Glam Mascara 13,7 ml
  239 kr
 • 5%
  Vegan
  Gynning Beauty Big Bold Extension Mascara 10,9 ml
  198,55 kr 209 kr

Big Bold Extension Mascara - den perfekta blandningen av volym, längd, curling och definition.

Big Bold Extension Mascara, en revolutionerande mascara formulerad för att ha en perfekt blandning av volym, lyft och definition. Mascaran är gjord med en ny patenterad process. En perfekt blandning av hårda och mjuka vaxer för bästa applikationsresultat. Big Bold Extension Mascara ger volym och längdeffekt som lyfter fransarna till nästa nivå. Den konformade borsten fångar och framhäver varje frans från rot till topp och separerar fransarna perfekt vilket ger en fantastisk panoramaeffekt. Big Bold Extension Mascara är berikad med vitamin B5 som känt för att återfukta och stärka ögonfransarnas struktur samt ge dem en fylligare och glansigare look - Stay Bold, girls!

Användning: 
Appliceras med zick-zack rörelse från fransroten till toppen. Använd spetsen på borsten för att fånga de minsta fransarna i ögats inre och yttre hörn för att öppna upp ögonområdet.

Klicka hem den här!

Overcurl Glam Mascara - den perfekta formulan och borsten för extra böjda och fylliga fransar.

Overcurl Glam Mascara, en banbrytande curl-effekt mascara som lyfter och böjer fransarna. Ger en sensuell och dramatisk look och ger volym. Den kurvade borsten omsluter fransformen perfekt och ger fransarna exceptionell volym, böj och längd. Berikad med Carnauba vax och Candelilla vax som ger glans och struktur till fransarna. Phytowax Olive är känt för att stärka fransarna och Panthenol är känt för att återfukta och göra fransarna tjockare. Den unika 3-i-1 borsten och formulan ger ett enastående lyft och volym till fransarna. - Get some glam, girls!

Användning:
Applicera mascaran med den platta sidan vid fransroten och rotera sedan borsten till sidan med längre strån samtidigt som du borstar till toppen. Den runda tippen fångar de yttre och inre fransarna och bidrar till en solfjäderseffekt. 

Klicka hem den här!