Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan

Yummies for small tummies!

Letar du efter ett tillskott till dina barn som innehåller bra och viktiga näringsämnen men som samtidigt smakar gott? Då vill vi presentera Great Earth Yummies - tillskott för barn i gummies-format. Smaskiga, tuggbara tillskorr som bara innehåller det bästa för digg barn. Ingen hokus pokus - bara riktigt bra tillskott!

 • Endast naturliga färger & smaker
 • I stället för socker används FOS som sötning. FOS (fruktooligosackarider) är en typ av kolhydrat som fungerar som kostfibrer. 
 • Vegansk? Javisst!

Här hittar du hela sortimentet från Great Earth.

Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.

 • Vegan
  Great Earth D-Vitamin Kids 60 gummies
  149 kr
 • Vegan
  Great Earth Omega 3 Kids 60 gummies
  149 kr
 • Vegan
  Great Earth Multi Kids 60 gummies
  149 kr
 • Vegan
  Great Earth Probio Kids 60 gummies
  149 kr

Vad är Yummies?

Yummies är Great Earths tillskott för barn mellan fyra och tolv år, som kommer som smaskiga, tuggbara gummies. Lika goda som godis - men innehåller bara bra saker för ditt barn!

Deras Yummies finns i fyra olika versioner; Omega 3 Kids, D-vitamin Kids, Probio Kids och Multi Kids. Fyra olika tillskott för fyra olika behov. En om dagen räcker för att ditt barn ska få i sig alla nödvändiga vitaminer och mineraler som behövs på daglig basis. 

Veganska & utan tillsatt socker

När Yummies togs fram var det viktigt för Great Earth att se till att de bara innehåller det barn behöver, inget mer. Med andra ord inget extra socker, skadliga färgämnen eller onödiga fyllnadsmedel. Därför är deras Yummies veganska och cruelty free, samt fria från tillsatt socker. Iställer innehåller de FOS( fruktooligosackarider) som är en typ av kolhydrater som fungerar som kostfibrer. Tillskotten innehåller dessutom bara naturliga färger och smaker.