Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta.

Good Gum

Good Gum

Good Gum – tuggummit som ger dig en energikick redan efter några minuter! Koffeinet tas upp snabbare och mer effektivt via slemhinnorna i munnen än i magen. Därför ger Good Gum dig energi snabbare och mycket mer kostnadseffektivt än kaffe eller energidryck. Här hittar du energituggummin från Good Gum!

Fokus och energi med Good Gum

Good Gum är en svensk uppfinning som helt ändrar hur vi ser på koffein! Vanligtvis behöver koffeinet gå genom magsäcken och matsmältningen för att ge energi. Det tar runt 45 minuter och ger en ganska låg effekt.

Teamet bakom Good Gum insåg att koffein tas upp mycket snabbare och mer effektivt via slemhinnorna i munnen. De forskade mer kring det och utvecklade ett tuggummi berikat med koffein. Resultatet blev ett riktigt gott tuggummi med en härligt uppiggande effekt!

Ett enda tuggummi från Good Gum innehåller lika mycket koffein som en stor kopp kaffe eller en energidryck (100 mg). Skillnaden är att du får effekt redan inom 5–10 minuter och att du får ut mer av koffeinet när det tas upp av slemhinnorna. Mer effekt snabbare alltså! Till skillnad från kaffe så bidrar Good Gum dessutom till en god andedräkt, inte tvärt om!

Energi när du behöver den som mest

Good Gum är också smidigt att ha med sig i väskan, på jobbet eller på gymmet. Kanske behöver du en liten extra boost inför det där mötet? Kanske vill du prestera lite bättre på gymmet och vill ladda upp med koffein? Eller så kanske du, som många andra, vill avsluta lunchen med något som piggar upp och undvika matkoma. Oavsett när, var och hur så kan du få lite extra fokus och energi med Good Gum!

Ett tuggummi är också betydligt mer skonsamt mot miljön än en köpt kaffe eller energidryck. Kaffet ska först odlas, sen transporteras och rostas. Slutligen hamnar det ofta i en engångsmugg av papper eller plast som även de ska tillverkas och återvinnas. Klimatavtrycket för ett Good Gum är ca 10g CO2, jämfört med 180g CO2 för en energidryck.

Good Gum har såklart fler fördelar än energi och en schysst andedräkt. De innehåller även xylitol, vilket ökar salivproduktionen och bidrar till en bättre munhälsa. Tuggummit innehåller också vitamin B3, B6 och B12 som bidar till ökad kognitiv förmåga. Självklart är Good Gum tuggummi helt veganska, sockerfria och helt utan kalorier!

Läs mer
Filtrera 0
Sortera
1 produkter
Filtrera
Generella filter 0
Mina val
Eko
Kampanj
Vegan
Nyheter
Receptbelagda
Eko 0
Kampanj 1
Vegan 1
Nyheter 0
Receptbelagda 0
Visa alla
Visa färre
Kategori 0
Mina val
stärkande & uppiggande
tuggummi
stärkande & uppiggande 1
tuggummi 1
Visa alla
Visa färre
Egenskaper 0
Mina val
utan tillsatt socker
vegan
utan tillsatt socker 1
vegan 1
Visa alla
Visa färre