Meny
Mina recept Mina fullmakter och barn Mina läkemedelslistor Mitt högkostnadsskydd Rådgivning om läkemedel Frågor om receptuttag

Mitt konto

Vill du kolla din orderhistorik eller dina bevakningar?

Logga in
Till kassan

Tyvärr är Glossyboxen slut!

En fantastisk deal som gäller hela sortimentet* och ett minsta ordervärde på 599:-. När du kommer upp i den summan så läggs en Glossybox automatiskt med i din order*. En härlig överraskning som följer med dig hem från MEDS.se för lite extra vardagslyx i november, och vem vet; kanske hittar du en ny skönhetsfavorit. Vad härligt i så fall!

*Gäller så långt lagret räcker & gäller ej receptbelagda varor.

* Om du handlar för minst 599;- så läggs en Glossybox automatiskt i din varukorg men den syns inte i kassaprocessen.

Glossybox - en box fylld med skönhet

Glossybox är namnet på mångas läppar just nu, men vad är det egentligen för något? Jo, Glossybox är en liten rosa box som låter dig testa nya produkter, varje månad! Du får alltid 5 produkter i en box och kan antingen få full-size produkter eller lite mindre rese-storlekar. Innehållet är hemligt, viket innebär att Glossybox är en perfekt present till dig själv, varje månad. 

Vill du beställa ytterligare en box utöver månadsboxen går det också bra, ibland finns det limited edition boxar med en snyggt designad låda och med ett extra speciellt innehåll.